StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Якщо ти не заспокоїшся, я тебе вб'ю": зірка "Школи" пережила домашнє насильство

16 квітня 2024, 20:21
Ірина Кудашова розповіла про життя з аб'юзером, який залякував її.
Ірина Кудашова
Ірина Кудашова аб'юз - Кудашова розповіла про домашнє насильство / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Українська акторка Ірина Кудашова в лютому зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік, роман з яким робить її щасливою. На жаль, був у артистки і досвід аб'юзивних стосунків.

Про це на розповіла в проєкті "У ліжку". Кудашова зізналася, що у 18 років вона стала жертвою насильства з боку бойфренда. Він не піднімав на неї руку, але знищував морально. Утім, зараз Ірина розуміє, що від фізичних знущань її вберегла чиста випадковість.

"В мене не було фізичного насилля, але воно було моральне. Але якщо і далі стосунки б продовжилися, то було б фізичне. Хлопець якось сказав: "Якщо ти зараз не заспокоїшся, то я тебе вб'ю". Мені стало так страшно за своє життя. Я розумію, що людина в пориві агресії може що завгодно зробити. Я плакала, я навіть боялася голосно плакати, щоб він не почув. Потім заспокоїлася, прийшла лягла в ліжко і ніби нічого не було", - розповіла акторка і зазначила, що крім цього епізоду в цих стосунках були і приниження, і моральний пресинг.

відео дня

Після цього Кудашова завела новий роман, але й він виявився невдалим - інший чоловік використовував дівчину, маніпулював її почуттями і навіть втягнув у дивний любовний трикутник. "А я його захищала. Я шукала йому роботу, я йому знаходила проекти, я все для нього робила. Це були емоційні гойдалки. Був такий любовний трикутник, як потім виявилось. Пам'ятаю ніч, коли він не виходив на зв'язок один день. Я не сплю, телефон просто кожні 5 секунд набираю, а він просто не захотів зі мною спілкуватися, він поїхав до колишньої", - згадує Ірина Кудашова.

Хто така Ірина Кудашова?

Ірина Кудашова - українська акторка кіно, серіалів і театру. Першу популярність здобула завдяки ролі Ніки Тихонової в українському підлітковому серіалі "Школа". Інші помітні акторські роботи - серіал "Київська зірка", фільми "Інший Франко", "Смак свободи".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Бужинська показала рідкісне фото з 17-річною донькою, яка з нею не живе. Олена вже багато років здобуває освіту за кордоном, і рідко бачиться зі своєю зірковою матір'ю.

Також український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв уперше за чотири роки зібрав сім'ю - зустріч із найближчими в нинішніх умовах виявилася для нього справжньою розкішшю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти