StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ще не Вєрка, але вже зірка: Андрій Данилко показав себе в дитинстві

29 лютого 2024, 16:44
Фанати в один голос охрестили співака "солодкою булочкою".
Андрій Данилко
Андрій Данилко в дитинстві - артист показав дитяче фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/v_serduchka

Легендарний український музикант Андрій Данилко, на відміну від свого амплуа Вєрки Сердючки, людина сором'язлива, і фотографується рідко. Зате охоче ділиться знімками з дитинства.

Так в блозі артиста в Instagram з'явився симпатичний фотопортрет Данилко в дитинстві. Своїм шанувальникам він запропонував вгадати, в який рік був зроблений знімок.

У коментарях фанати відзначають, що в дитинстві артист був чарівною дитиною, та зберіг харизму і в дорослому віці. Інші відзначають його "стильний" чубок - схоже, що дитина підстригла його самостійно.

відео дня

Також деякі шанувальники таланту Данилка припустили, що дитячий портрет не реальне фото, а картинка, згенерована штучним інтелектом на основі дитячих знімків знаменитості. Співак вирішив залишити цю інтригу нерозкритою.

Андрій Данилко
Андрій Данилко в дитинстві - артист показав дитяче фото / instagram.com/v_serduchka

Хто такий Андрій Данилко?

Андрій Данилко - український співак, актор, композитор, поет-пісняр. Виступає особисто або як травесті-артист під жіночим псевдонімом Вєрка Сердючка. У цьому амплуа представляв Україну на Євробаченні-2007 з піснею "Dancing Lasha Tumbai" (2-е місце). Народний артист України (2008). Випустив 4 студійні альбоми, 2 міні-альбоми та 22 відеокліпи. На телебаченні від свого імені та в арт-образі Сердючки з'явився в таких проєктах, як "СВ-шоу", "Зірка + Зірка", "Х-фактор", "Маска", та ін.

Раніше українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська зворушила мережу зверненням до покійної матері в річницю її смерті. Ганни Іванівни не стало в перші дні повномасштабного вторгнення.

Також співак-воїн Віталій Козловський розповів, як його покійний батько оцінив конфлікт артиста з його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Ворожнеча на тлі фінансів триває між ними вже більше 10 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти