StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменес-Браво поділив вихованців з подругою та відправив її за кордон

10 серпня 2023, 21:48
Шанувальники Ектора запідозрили щось недобре, коли дівчина шеф-кухаря перестала з'являтися з ним на фото.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво розповів, де зараз знаходиться його подруга / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво має величезну армію прихильниць. Правда, кулінар чимало засмутив їх, коли влітку 2021 року повідомив, що більше не самотній.

Обраницею Ектор стала українка, обличчя та особистість якої він зберігає в строгому секреті щоб не наврочити. До війни пара жила разом. Час від часу Хіменес-Браво ділився цікавими ситуаціями їхнього спільного життя, спільними фото та ін.

Зараз обраниця шеф-кухаря з його сторінок в соціальних мережах зникла. Фанати почали переживати і питати Ектора, чи не розлучився він зі своєю обраницею. У недавніх сторіс в Instagram він відповів на це питання.

відео дня

Хіменес-Браво повідомив, що його кохана та песик на ім'я Чоко живуть зараз у Варшаві, а сам кулінар з Лупітою залишається в Україні. Шеф-кухар відправив дівчину в безпечне місце, а сам залишається в нашій країні, хоч і має можливість виїхати.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво розповів, де зараз знаходиться його подруга / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Раніше український ведучий Тимур Мірошниченко розповів про початок його стосунків з дружиною - Інна не відразу проявила до нього прихильність, та довго змусила себе чекати.

Також міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба показав у кадрі любовну історію з новою обраницею - піарницею та співзасновницею видавництва "Книголав" Світланою Павелецькою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти