StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ектор Хіменес-Браво назвав причину, через яку залишився в Україні під час війни

23 січня 2024, 13:05
Популярний кулінар проявив зразковий патріотизм, гідний наслідування.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво розповів, де він навчився патріотизму / колаж: Главред, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес Браво отримав українське громадянство у 2021 році. Втім, зберіг він і колумбійський паспорт, тому під час повномасштабної війни в Україні він цілком міг жити мирним, розміреним життям за межами нашої країни.

Проте кулінар, в той момент коли багато хто виїхав, прийняв рішення залишитися в Україні і надавати допомогу і підтримку ЗСУ та цивільним. Своє рішення він вперше пояснив нещодавно у своєму блозі в Instagram.

Так Хіменес-Браво зазначив, що за більш ніж 15 років життя в Україні наша країна та її жителі навчили його справжньому патріотизму. Ектор зізнається - він і сам про це не здогадувався, поки не почалася велика війна, але ні краплі не шкодує про те, що залишився.

відео дня

"Я не знав, що вирішу повернутись в Україну, з перших днів, коли почнеться війна. Це був великий сюрприз для мене. Не знав, що не матиму страху. ... Я не думав, що мої пріоритети можуть змінитись.Я навчився цінувати речі краще, ніж до цього. Для життя нам не потрібно багато речей. ... Україна також навчила мене патріотизму. Раніше я не знав, що це таке. Я вивчив дуже багато всього про її історію. Мені дуже пощастило залишитись тут у цей час. Так, я багато відчував болю через війну, але водночас вона мене зробила сильнішим. Я зрозумів, що ніщо і ніколи не завадить мені жити тут, допомагати армії тут, і пишатися тим, що я ТУТ. Я колумбієць з українським серцем", - гордо заявляє шеф-кухар.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво розповів, де він навчився патріотизму / instagram.com/hectorjimenezbravo

Раніше стало відомо, що українська співачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин офіційно розлучилися. Про розставання пара оголосила незабаром після того, як відзначила першу річницю весілля.

Також 49-річний американський актор Джош Реднор, який виконав роль Теда Мосбі в серіалі "Як я зустрів вашу маму", повідомив, що зіграв весілля зі своєю коханою. Це перший шлюб артиста.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти