StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

49-річний Тед Мосбі з серіалу "Як я зустрів вашу маму" вперше одружився

22 січня 2024, 13:38
170
Джош Реднор після року стосунків зробив своїй супутниці пропозицію руки і серця. На його велике здивування, вона погодилася.
Джош Раднор, як я зустрів вашу маму
Джош Реднор одружився / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/joshradnor

Американський актор, режисер і музикант, зірка популярного комедійного серіалу "Як я зустрів вашу маму" Джош Реднор багато в чому повторив долю свого персонажа - безнадійного романтика і останнього холостяка Теда Мосбі. Вони обидва довго шукали другу половинку і одружилися в досить зрілому віці.

Так нещодавно артист у своєму блозі в Instagram здивував шанувальників новиною про те, що він розлучився зі своїм холостяцьким життям. Весілля з клінічним психологом Джорданою Джейкобс він зіграв ще 6 січня, але два тижні приховував це, щоб насолодитися самотою зі своєю новоспеченою дружиною.

Раднор і Джейкобс провели скромну церемонію під відкритим небом у колі близьких. Закохані були так захоплені весіллям, що навіть заметіль, яка мало не зірвала всі їхні плани, не змогла перешкодити їм зв'язати серця та долі.

відео дня

"Я одружився! Два тижні тому. В *легку* заметіль. Це були неймовірні, приголомшливі, наповнені сніжним блаженством вихідні. ... Я не можу повірити, що мені так сильно пощастило, що я можу назвати цю незвичайну жінку своєю дружиною", - підписав весільні знімки актор.

Шлюб з Джорданою Джейкобс для 49-річного Раднора перший. До цього у нього було два серйозних романи - з акторками Ліндсі Прайс (2008-2009) і Джулією Джонс (2011-2013), але до весілля справа так і не дійшла.

Джош Раднор з дружиною
Джош Раднор з дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/joshradnor

Раніше українська співачка Слава Камінська показала нареченого на романтичному фото і розкрила його ім'я. Її новий обранець став третім чоловіком. З ним вона заручилася навесні 2023 року.

Також Володимир Дантес показав, як з Дашею Кацуріною в баню ходив. Музикант зняв на відео кохану в одному рушнику, поки та розтирала себе скрипучим снігом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти