StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Його авторитет закінчується": Кондратюк жорстко висловився про Андрія Данилка

25 серпня 2024, 12:19оновлено 25 серпня, 13:30
6503
Ігор Кондратюк назвав смішною позицію "Вєрки Сердючки" в мовному питанні.
Андрій Данилко, Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк висловився про Андрія Данилка та його творчість російською мовою / колаж: Главред, фото: instagram.com/v_serduchka, instagram.com/kondratiuk_official

Українського співака Андрія Данилка нерідко критикують за те, що під час концертів в образі Вєрки Сердючки він виконує пісні російською мовою, і в побуті від неї також не відмовився. У своєму нещодавньому інтерв'ю музикант висловив свою думку: мова - не може бути політичним інструментом, тож говорить Данилко так, як вважає за потрібне, і без відчуття, що це якось може нашкодити країні. "Коли мені кажуть: "Ти розмовляєш мовою агресора". Я кажу: "А може, агресор розмовляє російською мовою?" Розумієте різницю? Мова дана для комунікації", - каже артист.

Про його позицію з критикою висловився український музичний продюсер Ігор Кондратюк. В інтерв'ю Кропивному він зазначив, що не вважає Данилка достатньо авторитетним експертом у мовному питанні.

Крім того Кондратюк висловив думку, що риторика музиканта побудована не на реальних переконаннях, а на спробах себе виправдати і небажанні відмовлятися від хітів мовою країни-окупанта.

відео дня

"Андрій Данилко – геніальний актор. Мені, чесно кажучи, байдужі його думки з приводу якихось філософських, фундаментальних питань. Якщо мене такі питання цікавлять, то я звертаюсь до людей, які фахово в цьому краще обізнані, ніж Андрій Данилко. Його авторитет, на мій погляд, закінчується його піснями і, може, там деякими його членствами в журі. Крапка. Я до цього простіше ставлюся. Андрій Данилко просто так себе вигороджує. Він вважає, що його російськомовна творчість прекрасна. Це взагалі дивна історія про те, що це вони розмовляють російською, його, мовою. Це смішно звучить. Тому що країна-носій російської мови – це, звичайно ж, Росія, а не Полтавщина, звідки родом Андрій Данилко", - заявляє Ігор Кондратюк.

Хто такий Андрій Данилко?

Андрій Данилко - український співак, актор, композитор, поет-пісняр. Виступає особисто або як травесті-артист під жіночим псевдонімом Вєрка Сердючка. У цьому амплуа представляв Україну на Євробаченні-2007 з піснею "Dancing Lasha Tumbai" (2-е місце). Народний артист України (2008). Випустив 4 студійні альбоми, 2 міні-альбоми та 22 відеокліпи. На телебаченні від свого імені та в арт-образі Сердючки з'явився в таких проєктах, як "СВ-шоу", "Зірка + Зірка", "Х-фактор", "Маска", та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше наречений олімпійської чемпіонки зі стрибків у висоту Ярослави Магучіх, легкоатлет Назар Степанов, зізнався, чому не одружується зі спортсменкою, якій освідчився майже рік тому.

Також українська ведуча Лідія Таран вперше за довгий час повернулася в Україну, і показала, який вигляд має зараз. Крім того вона поділилася знімками із зустрічі з близькою подругою - ведучою Марічкою Падалко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти