StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Лопес отримала в мережі на горіхи через відео про алкоголь

5 липня 2023, 14:05
Актриса Дженніфер Лопес спробувала виправдатися через запуск лінійки алкогольних коктейлів. Фанати розкритикували зірку.
Лопес
Лопес потрапила в неприємну ситуацію / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і Instagram

53-річну легендарну латиноамериканську співачку і актрису Дженніфер Лопес розкритикували фанати - після того, як вона виклала в Instagram відео про свій досвід вживання спиртних напоїв.

У ролику Лопес з посмішкою сказала, що їй подобається "іноді випивати коктейлі". Це була відповідь критикам, які після новин про запуск лінійки алкогольних коктейлів Джей Ло, засипали її негативними коментарями ‒ мовляв, які можуть бути коктейлі від записної тверезниці.

Звертаючись до своїх 248 млн фоловерів, Лопес була одягнена в дорогий комбінезон без рукавів. А образ доповнила парою великих сонцезахисних окулярів і сережок-кілець, а також золотою підвіскою зі своїми ініціалами.

відео дня

"Я дуже схвильована, я люблю святкові вихідні, я люблю проводити час з сім'єю і друзями і випити трохи коктейлів. Я знаю, що багато людей говорили про те, що " О, вона навіть не п'є, що вона робить з коктейлем?, І, чесно кажучи, так було давно, я не пила", - сказала Лопес.

Втім, фоловери артистки не оцінили її виправдань.

"Так дивно, коли вона говорить про відповідальне вживання алкоголю і не озлоблюється, знаючи, що її чоловік [Бен Аффлек ‒ головний редактор] страждав від алкоголізму роками", " Я просто збентежений тим ,що вона говорить про алкоголь і коктейлі, коли її чоловік алкоголік ‒ який нібито одужує?". "Це взагалі не має сенсу, і мені дуже важко це зрозуміти", ‒ написали вони.

Нагадаємо, Лопес зараз виховує дочка Емму і сина Максиміліана від шлюбу зі співаком Марком Ентоні.

Після того як актриса разом з нинішнім чоловіком, актором/режисером Беном Аффлеком, відновила свій роман в 2021 році, то забрала своїх дітей і привезла їх до Каліфорнії.

Там пара через кілька місяців після весілля купила великий особняк.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти