StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Красиво жити не заборониш: Лопес і Аффлек купили мегаособняк за 64 млн доларів

14 березня 2023, 11:21
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек купили будинок за 64 мільйони доларів - особняк в Каліфорнії під назвою Pacific Palisades.
Лопес, Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек / колаж фото ua.depositphotos.com

Зоряна пара-оскароносний актор / режисер Бен Аффлек і співачка / актриса Дженніфер Лопес – придбали шикарний особняк для сімейного життя.

Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail. Лопес і Аффлек придбали особняк під назвою Pacific Palisades за величезну суму − 64 млн доларів США.

Днями пару папараці помітили біля цього особняка. Зірки активно розмовляли з командою будівельників і оглядали околиці. Для цієї ділової зустрічі Лопес вряди-годи вирішила не морочитися з чином. Волосся, наприклад, зірка просто зібрала в пучок на потилиці. На ній були широкі блакитні джинси з кишенями, а також светр з гудзиками.

50-річний Аффлек як завжди, віддав перевагу образу "батя на вихідних", надівши помаранчеву вовняну куртку, чорну водолазку і чорні ж джинси.

Як кажуть ріелтори, будинок включає в себе тренажерний зал, кінотеатр, ігрову кімнату, ліфт і величезний задній двір з басейном і майданчиком для барбекю. У ньому вісім спалень і 12 ванних. Ймовірно, такий великий будинок зірки купили через своїх численних дітей – у Аффлека їх троє (від шлюбу з актрисою Дженніфер Гарнер), а у Дженніфер – двоє (від шлюбу зі співаком Марка Ентоні).

Нагадаємо, Аффлек і Лопес довго перебували у відносинах і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

В середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну дочку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) в якості гендерно нейтральної особистості.

Інші новини про шоубізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти