StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Друг хворої на рак в останній стадії Шеннен Доерті розповів про її стан

13 вересня 2023, 22:34
3073
Колега по "Беверлі-Хіллз, 90210" розповів, як акторка долає труднощі, пов'язані з онкологією.
Брайан Остін Грін, Шеннен Доерті
Брайан Остін Грін висловився про хвору на рак Шеннен Доерті / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Амерканська акторка, зірка серіалів "Беверлі-Хіллз, 90210" і Усі жінки відьми", Шеннен Доерті з 2015 року зі змінним успіхом бореться з раком грудей. Зараз у неї четверта стадія, метастази поширилися на головний мозок.

У січні 2023 року артистка пройшла сеанс променевої терапії, а також перенесла хірургічну операцію з видалення пухлини з мозку. Складними кадрами Доерті ділилася у своєму блозі в Instagram - вона дуже боялася, що все це призведе до постійних змін у її особистості.

Давню подругу підтримує актор Брайан Остін Грін, з яким Шеннен знімалася в серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210". У своєму недавньому інтерв'ю для Herald Sun він розповів, в якому стані зараз знаходиться акторка.

відео дня

Грін зазначив, що лікування на останній стадії онкології дається Доерті з титанічними зусиллями. Однак він зазначає, що Шеннен - справжній борець.

"Вона неймовірно жорстка людина. Якщо є хтось, хто міг би по-справжньому боротися з раком, то вона одна з них. Звичайно, це непроста ситуація, але я люблю її до смерті", - заявив актор.

Раніше донька Віктора Ющенка показала експрезидента в компанії голлівудської зірки і бджіл - Шон Пенн відвідав третього президента України з дружнім візитом. Неформальна зустріч потрапила в кадр Віталіни Ющенко.

Також стало відомо, що мільярдер і підприємець Ілон Маск вдесяте став батьком. Син з вкрай незвичайним ім'ям з'явився у нього від союзу з колишньою дружиною, з якою вони не разом вже два роки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти