StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Доплясався "Дикий ангел": у Орейро хочуть відбрати паспорт РФ через "пропаганду ЛГБТ"

10 листопада 2023, 18:50
561
У Наталії Орейро (зірки колись популярної латиноамериканської мильної опери "Дикий ангел"), православні активісти хочуть відібрати російський паспорт.
Орейро
Проти Наталії Орейро пішли "хресною ходою" православні активісти / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншоти

Відома уругвайська актриса і співачка Наталія Орейро (зірка колись популярної латиноамериканської мильної опери "Дикий ангел"), у жовтні 2021 року разом із сином отримала громадянство країни-агресора РФ. Однак тепер у неї російський паспорт збираються відняти. Приводом послужив виступ Орейро на ЛГБТ-прайді в Аргентині.

Першими, як це зазвичай буває в країні-агресорі, виступили православні активісти ‒ цього разу з Новосибірська. Вони вже звернулися в Генпрокуратуру і МВС РФ з проханням позбавити Орейро російського громадянства.

"Вона взяла участь у фінальному концерті гей-параду, який пройшов у Буенос-Айресі. А два роки тому вона отримала громадянство Росії. У 2018 році вона приходить у светрі з ЛГБТ-символікою на передачу Радіо Росії і каже, що виступає проти гомофобії в Росії. У 2022 році, вже після отримання громадянства, вона робить фотосесію в чоботях з символікою ЛГБТ і виставляє у себе в соцмережах ‒ у відкритому просторі. Тобто вона давно і цілеспрямовано займається пропагандою содомії. Її орієнтація мене не цікавить, нехай робить, що хоче. Але вона виступила на святі содомії, це явна пропаганда. Нам така Наташа не потрібна", - плювався отрутою на клавіатуру комп'ютера член Православної правозахисної групи Іван Квасницький.

відео дня

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін 25 жовтня 2021 року присвоїв громадянство РФ Наталії Орейро. За даними пропагандистського агентства ТАСС, російський паспорт отримав і її дев'ятирічний син Мерлін Атауальпа.

Орейро ще в 2019 році заговорила про отримання російського паспорта. Це прозвучало як жарт у програмі Івана Урганта"Вечірній Ургант".

Але вже влітку наступного року стало відомо, що вона подала документи на отримання російського громадянства.

До слова, до того, Орейро випустила кліп на пісню United by love – присвячений світовій футбольній першості в Росії. У ролику вона танцювала, зокрема, на голові з кокошником (традиційним російським жіночим головним убором).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти