StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Демі Мур вперше показала новонароджену онуку

15 травня 2023, 15:42
Луетта Айслі Томас Вілліс з'явилася на світ під час домашніх пологів у воді.
Демі Мур, Румер Вілліс
Демі Мур показала доньку Румер Вілліс / instagram.com/demimoore

Американська акторка Демі Мур у свої 60 років зовсім не схожа бабусю. Проте 18 квітня її старша дочка Румер Вілліс подарувала артистці чудову онуку, яку назвали Луетта Айслі Томас Вілліс.

Мур брала участь в домашніх пологах Румер і була однією з перших, хто привітав дитину в цьому світі. Акторка має близькі і зворушливі стосунки з усіма своїми дітьми, і тепер обдаровує безмежною любов'ю і Лу, яку називає "маленькою пташкою".

У День матері Демі вперше показала своє фото з онукою. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію знімків - вона і Лу, вона з Румер під час її пологів, і знімок Енні Лейбовіц, який фотограф зробила, коли сама Мур була вагітна Румер.

відео дня

У коментарях до фото з онукою акторку засипали компліментами - жіноча половина її сім'ї незмінно викликає у шанувальників захоплення.

Свою частку приємних слів отримала і малятко Лу, яка з дня на день святкуватиме свою першу круглу дату - місяць з дня народження.

Демі Мур з онукою
Демі Мур з онукою - Луеттою Айслі Томас Вілліс / instagram.com/demimoore

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти