StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дантес здивував Дашу Кацуріну оригінальним привітанням з Днем святого Валентина

14 лютого 2023, 14:31
Це перший день закоханих, які Володимир і Даша святкують, не як друзі, а як пара.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Володимир Дантес зворушливо привітав Дашу Кацуріну з Днем святого Валентина / instagram.com/vladimirdantes, instagram.com/dasha_katsurina

Український співак, шоумен і комік Володимир Дантес приділив в цьому році 14-ому лютого особливу увагу - це перший День святого Валентина для нього і Даші Кацуріної, в якості пари.

Артист показав себе справжнім романтиком, і на своїй сторінці в Instagram опублікував чорно-білий портрет коханої з її донькою на руках. Дантес не став писати гучних слів і романтичних зізнань, він просто подякував Кацуріну за час, проведений разом.

Невідомо, чи зможе пара відсвяткувати День всіх закоханих разом, адже Даша з дітьми живе в Польщі, а Володимир - в Україні, час від часу відвідуючи Європу з волонтерських питань або для виступів.

відео дня

Пара намагається "не запрошувати сторонніх" в свої відносини, тому на публіці і в соціальних мережах свої почуття один до одного висловлюють досить стримано.

У коментарі до ніжного привітання зі святом від Дантеса, Кацуріна зізналася, що не очікувала такого від коханого, і дуже зворушена його маленьким романтичним жестом.

Дантес здивував Дашу Кацуріну оригінальним привітанням з Днем святого Валентина
Володимир Дантес зворушливо привітав Дашу Кацуріну з Днем святого Валентина / instagram.com/vladimirdantes

Раніше дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала їхні стосунки.

Також вона показала зворушливий момент між нею і її новим коханим, українським співаком і коміком Володимиром Дантесом,- артист плів їй кіски.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти