StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Далекобійник Гостюхін розпустив нюні через "нескріпну" доньку-американку

21 червня 2023, 14:46
Підтримуючий війну в Україні Гостюхін раніше відрікався від дочки, а тепер ображається, бо та не хоче з ним спілкуватися.
Володимир Гостюхін
Володимир Гостюхін розкритикував доньку, від якої відрікся / скріншот

Пропутінський актор Володимир Гостюхін, відомий завдяки ролі в серіалі "Далекобійники", охоче ходить по пропагандистським передачам країни-окупанта, і поливає брудом своїх рідних, які не хочуть мати з рф нічого спільного через війну в Україні.

Під недавнім прицілом опинилася Олександра, молодша донька Гостюхіна, якій вистачило розуму тікати до США з терористичної країни на болотах ще до повномасштабного вторгнення. Вона обірвала з батьком-путіністом всі зв'язки, та навіть відмовилася говорити з ним.

Але схоже, що родинні узи Гостюхіна хвилюють мало. Найбільше він обурювався тим, що Олександра "відреклася від росії". "Вона заперечує росію. Відмовилася від росії. Ми з нею не спілкуємося. Я писав, вона не відповідала. І мені потім розповіли її сестри, доньки мої, їм вона написала, що зробила свій вибір не в бік росії. Мені вона посоромилася таке написати. Це дуже сумно. Я не хотів, щоб вона їхала в Америку", - обурюється актор. Його ниття для пропагандистського шоу цитують росЗМІ.

відео дня

Також Гостюхін розповів, що в США Олександра закинула свою мрію стати режисером, і тепер будує власний бізнес з чоловіком. Про зятя він міг розповісти лише в контексті віросповідання і кольору шкіри - про обранця доньки він, очевидно, знає не багато.

"Щось вони там крутять, вертять. Чоловік у неї афроамериканець, до того ж, мусульманин. Симпатичний такий хлопець. Ну, не знаю, як вони зараз там, тому що ми не спілкуємося", - каже пропагандист.

Раніше стало відомо, що поки країна-агресор відправляє "земних" чоловіків на фронт, син міністра оборони РФ Шойгу будує музичну кар'єру в образі "солодкого хлопчика", і відпочиває на дорогих курортах.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти