StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Так набридло, а бодай тобі!": Галкін грубо критикував "незамінність" Пугачової

20 червня 2023, 23:06
Пропаганда вже настільки просочила уми окремих особистостей, що вони втрачають зв'язок з реальністю.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Борис Галкін розкритикував Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/alla_orfey

Пропутінський актор, який активно поширює антиукраїнську пропаганду, за що оголошений персоною нон-грата не тільки в Україні, але і в Латвії, Борис Галкін із заздрістю накинувся на Аллу Пугачову - навіть після того, як Примадонна з сім'єю покинула країну-окупанта і відкрито критикувала війну, вона все ще користується популярністю, яка акторським потугам Бориса Галкіна і не снилася.

В інтерв'ю для росЗМІ він зізнався, що слава Пугачової не дає йому спокою. У серцях він навіть став заперечувати її популярність.

"Думала, що вона незамінна в росії. Вона помилилася. Та багато честі їй час приділяти. Мені навіть говорити про неї не хочеться, вибачте. Ці бульбашки популярки, які з кожним днем все більш і більш пухнуть, то в зв'язку з одним, то в зв'язку з іншим, то зі скандалом, то з народженням, то з переїздом, то з продажем свого замку. Так набридло, а бодай тобі! Ну що у нас, інших тем немає?" - журиться Галкін.

відео дня

Пізніше пропагандист і зовсім розійшовся: "А якщо подивитися по правді, ну яка вони культурна еліта? Не хочу навіть про них говорити. Чесне слово, коли чистий ефірний простір зайнятий цією лабудою проестрадною – огидно".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в рф, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти