StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Опудало якесь": путініст Лепс обхаркав знімальний майданчик

8 березня 2024, 11:06
Алан Бадоєв розповів, як путініст Лепс обхаркав декорації просто на знімальному майданчику.
Григорій Лепс
Григорій Лепс непристойно поводився на зйомках / колаж: Главред, фото: instagram.com/gvleps

Відомий український режисер Алан Бадоєв, який до повномасштабного вторгнення РФ в Україну працював із багатьма російськими зірками, пригадав, як непристойно поводився Григорій Лепс.

У розмові з Дмитром Гордоном Бадоєв поділився, що затятий путініст Лепс, який підтримує терористичний кремлівський режим, ніколи не був хорошою людиною.

відео дня

"Григорій Лепс. Теж ви з ним працювали - перетворився на опудало якесь..." - зазначив Гордон у розмові з Аланом.

"А він ніколи хорошим не був. Він колись на майданчику в мене, де декорації, соковито затягнув слину, харкнув і плюнув собі під ноги, у декорації. У цей момент у мене затряслися руки і я подумав: "Як же я не хочу тебе знімати". Ну тому що це ж комусь треба прибрати. Тому я ніколи не бачив у ньому нічого адекватного. Це щось дуже притаманне "російській душі". Це не мій талант", - поділився Бадоєв.

Хто такий Григорій Лепс

Григорій Лепс - радянський і російський естрадний співак (артист-вокаліст), музикант, композитор, музичний продюсер; народний артист Російської Федерації (2022), заслужений артист Республіки Інгушетія (2004), народний артист Карачаєво-Черкеської Республіки (2015).
16 грудня 2022 року на тлі вторгнення Росії в Україну внесений до списку санкцій Євросоюзу за публічну підтримку війни. 21 грудня 2022 року до санкцій приєдналася Швейцарія. 7 січня 2023 року внесений до санкційного списку України.

Додамо, Алан Бадоє висловив переконання, що Жанні Бадоєвій, його колишній дружині, не місце в санкційному списку РНБО. Він переконаний, що її незавидне становище можна і потрібно оскаржувати, але вже після перемоги України.

А також Алан Бадоєв відреагував на кліп російських артистів-путіністів, який ті випустили до "Дня народної єдності" в Росії.

Читайте більше про Лепса:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти