StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чмерковський плакав: дружина танцюриста показала свої пологи

27 червня 2023, 16:45оновлено 28 червня 2023, 00:23
Пета Мургатройд показала, як сталася її довгоочікувана подія.
Пета Мургатройд та Макс Чмерковський
Пета Мургатройд і Макс Чмерковський знову молоді батьки / Instagram / petamurgatroyd

Американська танцівниця і дружина українського хореографа і судді розважальних проектів Макса Чмерковського Пета Мургатройд, поділилася зворушливим відео.

На своїй сторінці в Instagram, артистка виклала відео, як народжувала свого другого сина - Ріо. Вона також написала довгий пост, в якому коротко розповіла, як малюк з'являвся на світ.

"Яка дика історія! З опівнічною автомобільною гонкою до лікарні, не знаючи, доїдемо чи ні, з багатогодинними переймами і роботою містера Ріо, поки він не опинився в ідеальному місці, щоб виштовхнути його чотирма поштовхами. Він тут, і це рай. Був момент після пологів, коли я подивилася на маму і запитала: "Ти написала татові?". Мої очі наповнилися сльозами, коли я зрозуміла, що забула про те, що його більше немає. Це був важкий момент для мене. Я знала, що відчуваю ого присутність там, і я знаю, що він буде дивитися вниз і захищати всіх нас тут", - поділилася Пета.

відео дня

На відео - пологи Пети Мургатройд:

На відео видно, як болісно проходять перейми у жінки, а також момент, коли малюк з'являється на світло. Українець Макс Чмерковський власноруч перерізав пуповину синові і не стримав емоцій.

"Слава богу, Макс встиг вчасно. Він доїхав з долини Напа в Західний Голлівуд за 4,5 години", - розповіла Пета.

Відзначимо, що шлях пари до другої дитини був не простий. Дружина Чмерковського втратила кількох дітей на ранніх термінах, а також робила кілька спроб ЕКО.

Але диво таки сталося, і напередодні однієї з процедур ЕКО, пара дізналася, що скоро у них з'явиться малюк. Пета активно ділилася фото зі своїм животом, а також постила жартівливі відео з животом.

Нагадаємо, раніше в одному з танцювальних відео, пара вирішила розкрити головний секрет і розповісти своїм підписникам, кого ж чекає зоряна пара.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти