StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Колишня досі живе з Потапом": Позитив розсекретив, де зараз його ексдружина

1 серпня 2022, 18:25
Анна Андрійчук переїхала через війну в Україні.
Олексій Завгородній, Анна Андрійчук і Потап
Олексій Завгородній, Анна Андрійчук і Потап / instagram.com/annchuk, instagram.com/realpotap

Навесні 2021 року український співак Олексій 'Позитив' Завгородній повідомив, що вже близько року не живе зі своєю дружиною, дизайнеркою Ганною Андрійчук. Пара розлучилася і зараз рідко підтримує зв'язок.

Примітно, що Позитив і Андрійчук парами дружили з Потапом і Настею Каменських. З початком повномасштабної війни в Україні Завгородній залишається в країні, а його друзі, які за кілька днів до вторгнення поїхали на відпочинок до Іспанії, не поспішають повертатися на батьківщину.

До них переїхала і колишня дружина, Анна. В інтерв'ю для Слави Дьоміна Завгородній відповів, де зараз перебуває його екс-дружина.

відео дня

- Твоя колишня і досі живе з Потапом і Настею?

Наскільки я знаю, так у них сталося, вони переїхали великою родиною. Я не буду брехати, я не знаю, але я знаю точно, що вона з ними теж поїхала, а також її братик і сестричка, її мама поїхали, теж з ними туди, в Іспанію, - розповідає Поизитив.

Раніше стало відомо, що від запроданки Ані Лорак втік коханець. Один з продюсерів натякнув, що артистку кинули через її фінансове становище, яке різко погіршилося під час війни.

Співачку українського походження Наташу Корольову, яка так само, як і Лорак, ігнорує війну в Україні в страху втратити годівницю в РФ, розкритикували за поїздку до США.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти