StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Старість - не радість": молода дружина Віктора Павлика "затролила" чоловіка

1 березня 2023, 15:29
Репяхова показала, що відбувається через поганий зір чоловіка. А Павлик і не проти.
Катерина Репяхова, Віктор Павліка
Катерина Репяхова підколола Віктора Павлика за поголені брови / instagram.com/repyahovakate

Українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова щодня стикається з жорсткою критикою на свою адресу через шлюб з українським співаком Віктором Павликом. Між подружжям 28 років різниці, і багатьом муляє це очі.

За сім років, що Павлик і Репяхова разом, вони, схоже, навчилися справлятися з негативом, який на них вихлюпують. Більш того, Катерина навіть сама може пожартувати над чоловіком, який старший за неї, а артист - добродушно посміятися.

Так нещодавно блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram незвичайне фото Віктора Павлика, на якому він постав перед шанувальниками абсолютно без брів. І це не жарт або фотошоп - артист дійсно випадково збрив з обличчя всю рослинність.

відео дня

"Мій чоловік випадково поголив собі брови. Повністю. Переплутав насадки на машинці (недобачив)", - пише Катерина. А потім жартома додала: "Старість - не радість".

Комічна ситуація, схоже, нітрохи не торкнулася самого Віктора Павлика - на знімках він виглядає цілком щасливим і щиро посміхається своїй дружині.

Віктор Павлік
Віктор Павлик збрив брови / instagram.com/repyahovakate

Раніше американську актрису Дженніфер Лав Хьюітт заплювали за фотошоп і пластичні операції: зірка фільму "Серцеїдки" показала "чесне фото" - її не впізнали без макіяжу і фільтрів.

Також ледь впізнали на архівному фото шанувальники і Катерину Бужинську-співачка показала, якою була в 18 років, на зорі своєї кар'єри артистки. За 25 років вона сильно змінилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти