StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Брітні Спірс вибачилася перед Тімберлейком за дуже відверті мемуари

29 січня 2024, 18:26
Брітні Спірс попросила вибачення за різкі слова в мемуарах, які могли образити її близьких - зокрема свого колишнього коханого Джастіна Тімберлейка.
Спірс, Тімберлейк
Брітні Спірс написала, що шкодує, якщо образила когось із людей, які їй щиро небайдужі / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Після того як фанати легендарної співачки Брітні Спірс зробили все, щоб зіпсувати її колишньому бойфренду Джастіну Тімберлейку враження від виходу першої за останні шість років пісні, сама артистка виклала дуже лояльний до нього пост в Instagram.

У тексті Спірс каже, що шкодує, якщо "образила когось із людей, які мені щиро небайдужі", а також високо оцінила відео, у якому Тімберлейк співає разом із коміком Джиммі Феллоном і групою The Roots.

"Я хочу вибачитися за деякі речі, про які я написала у своїй книзі. Якщо я образила когось із людей, які мені щиро небайдужі, мені дуже шкода. Я також хотіла сказати, що закохана в нову пісню Джастіна Тімберлейка "Selfish". Вона така гарна, і чому кожного разу, коли я бачу Джастіна і Джиммі разом, я так сміюся", - написала Спірс.

відео дня

Річ у тім, що в жовтні 2023 року Брітні опублікувала свою книгу мемуарів "Жінка в мені", в якій, серед іншого, розповіла, що була змушена перервати вагітність під час роману з Тімберлейком на початку 2000-х.

"Для мене це не було трагедією. Але Джастін безумовно не був радий вагітності. Він сказав, що ми не були готові до народження дитини, що ми занадто молоді. Якби це було надано мені одній, я б ніколи цього не зробила", - написала співачка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Брітні Спірс розлучається з чоловіком, актором і фітнес-інструктором Семом Асгарі, через рік після укладення офіційного шлюбу. Причиною нібито стала невірність співачки.

Після розлучення Брітні Спірс пішла у відрив на дивній вечірці з п'ятьма чоловіками - у соціальних мережах з'явилося відео, де їй цілують і облизують ноги, поки вона позує в напівпрозорій сукні.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти