StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Реальні красені: в мережі показали рослих синів Брітні Спірс

8 грудня 2023, 14:54
Стало відомо, де живуть і як виглядають діти Брітні Спірс 18-річний Шон Престон і 17-річний Джейден Джеймс.
Спірс, відео
Сини Брітні Спірс від першого шлюбу живуть на Гаваях разом з батьком-Кевіном Федерлайном / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Папараці підловили синів легендарної поп-співачки Брітні Спірс від першого шлюбу - 18-річного Шона Престона і 17-річного Джейдена Джеймса - на Гаваях під час відпочинку з їхнім батьком Кевіном Федерлайном, повідомляє портал People.

Підлітки разом з батьком купалися на човнах-сапах. З тих пір як фанати співачки довелося в останній раз бачити синів, вони сильно змінилися ‒ обидва помітно виросли, старший, Шон, відростив довге волосся, в той час як молодший, Джейден, все-таки частіше ходить в барбершоп, ніж брат. Їх фото можна подивитися за цим посиланням.

Як пишуть журналісти, саме старшому синові Брітні її недавні одкровення в мемуарах "Жінка в мені" далися найважче. Обидва хлопчики були просто розчавлені і "розбиті серцем", коли дізналися, що відбувається в житті їхньої зіркової мами, але Шону нібито довелося особливо важко. Інсайдери вважали, що возз'єднання Спірс з дітьми може серйозно ускладнитися через вихід книги в світ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Брітні Спірс розлучається з чоловіком, актором і фітнес-інструктором Семом Асгарі, через рік після укладення офіційного шлюбу. Причиною нібито стала невірність співачки.

Після розлучення Брітні Спірс пішла у відрив на дивній вечірці з п'ятьма чоловіками - у соціальних мережах з'явилося відео, де їй цілують і облизують ноги, поки вона позує в напівпрозорій сукні.

Інші новини про Брітні Спірс:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти