StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втікачка-режисер Байрак заявила, що повернулася з РФ до Одеси

21 грудня 2023, 02:05
Режисер-втікач Оксана Байрак повідомила про свій візит у своєму Instagram - заявила, що перебуває в Україні, в місті Одеса, де жила до вторгнення.
Байрак, Одеса
Оксана Байрак стверджує, що повернулася з країни-агресора в Одесу / колаж Главред, фото УНІАН

Скандально відома режисерка телемелодрам Оксана Байрак, яка після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, втекла в країну-агресор, тепер стверджує, що перебуває зараз в Одесі. Вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

А своє місцезнаходження втікачка і фанатка Росії позначила геолокаційним тегом "Odessa, Black Sea". Байрак навіть говорила, що знаходиться в одеському ресторані Тераса (примудрившись написати його назву з помилкою).

Крім того, в пості вона опублікувала скріншот зі статті, в заголовку якої йдеться про те, що вона мріє повернутися в Одесу і вважає себе патріоткою України. І не забула все це глумливо прокоментувати.

відео дня
6789

Чи справді Байрак повернулася в Україну ‒ невідомо. Адже аккаунт режисер-втікачка закрила для користувачів з України. Але через деякий час вона з якихось причин видалила цей пост (забувши, що скріншоти "не горять").

Нагадаємо, ще до повномасштабної війни в Україні Оксана Байрак заступилася за Сніжану Єгорову, яка підтримала Путіна. Її режисер вважає розсудливою людиною, а інших - гієнами.

Пізніше про зраду Байрак публічно висловилася українська актриса, зірка серіалу" кріпосна", Наталка Денисенко. Між нею і режисером відбулася неприємна розмова.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти