StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оксана Байрак намилилася в Одесу і назвала себе найбільшою патріоткою України

17 грудня 2023, 18:26
4490
Режисерка-зрадниця більше не хоче бути "фросею" в країні-окупанті, і защебетала українською.
Оксана Байрак
Оксана Байрак висловилася про повернення в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/ksanabayrak

Режисер українського походження Оксана Байрак ("Жіноча інтуїція", "Аврора", "Ніщо не трапляється двічі") влітку 2023 року втекла до рф, де почала знімати серіали для окупантів під псевдонімом Фрося Касьян. Незважаючи на те, що на момент початку повномасштабної війни вона перебувала в Україні, Байрак продовжувала поширювати отруйні пропагандистські наративи про "братні народи" і необхідність відновлення СРСР.

Зараз режисер, яка мріяла вийти заміж за путіна, намагається довести, що все це не суперечить її глибокій і відданій любові Україні. На своїй сторінці в Instagram, яку вона приховала від українців, вона влаштувала в ефір, в якому заявила, що обов'язково повернеться в Одесу, де жила останні роки. Фрагменти її ганебних висловлювань з'явилися на YouTube-каналі Rostyslove Production.

В коментарях Байрак нагадали, що в Україні вона та її творчість зараз нікому не потрібні, а її поведінка сигналізує про те, що вона зрадила країну на догоду окупантів.

відео дня

Також у неї запитали, чи вважає вона себе українкою. На це режисер відповіла наступне: "Я не тільки з України. Я українка! Причому, я вважаю, що найбільша патріотка!" Після цього вона виконала кілька рядків з пісні "Червона рута" і побажала "всім, хто відкриває на неї рот, любити свою рідну країну, так, як вона її любить".

Нагадаємо, ще до повномасштабної війни в Україні Оксана Байрак заступилася за Сніжану Єгорову, яка підтримала путіна. Її режисер вважає розсудливою людиною, а інших - гієнами.

Пізніше про зраду Байрак публічно висловилася українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", Наталка Денисенко. Між нею та режисером відбулася неприємна розмова.

Інші новини про Оксану Байрак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти