StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анна Трінчер стала обличчям нової кампанії Андре Тана

7 вересня 2021, 13:28
Популярний бренд Андре Тана Бренд Andre Tan Kids тепер перейменований в - Andre Tan Easy, і його представляє співачка Анна Трінчер.
Анна Трінчер
Анна Трінчер / instagram.com/annatrincher_official/

Знаменитий український дизайнер Андре Тан змінив один зі своїх брендів одягу і запросив співачку оцінити його нову колекцію.

Знаменитий дизайнер піддався течії трендів, і перейменував бренд дитячого одягу. Andre Tan Kids підходить за розмірами для дітей до 15 років, тому, він вирішив змінити назву - тепер це буде Andre Tan Easy, і більше уваги він приділить моделям, в яких підлітки зможуть і сходити в школу, і піти на побачення.

"Коли моя дочка, Соня, в шість років, заявила, що вона вже не маленька – я задумався над її словами. Нове покоління Z і альфа вже не асоціює себе з дитиною, вони мислять набагато старше. Це одяг, в якому можна жити і розсікати простори міста, вранці піти на заняття, а після, відправитися на перше побачення", - розповідає Андре Тан.

відео дня

Анна Трінчер - українська співачка і актриса, топовий Тік-Токер, думці якої довіряють мільйони підлітків. Вона взяла участь у фотосесії для нової лінії одягу Andre Tan Easy, і вибрала образи для навчання, прогулянок і відпочинку.

Нова колекція Андре Тана-Andre Tan Easy
Нова колекція Андре Тана-Andre Tan Easy / прес-служба Андре Тан

До колекції увійшли:

  • Біла сорочка з написами і базовий сарафан – створять кращий варіант для походу на навчання.
  • Велюровий костюм з кроп-топом - це ЗСЖ в ім'я спорт-шик образу і навпаки.
  • Сукня кольору фуксії Федори - трендовий колір сезону осінь-зима 21-22. Пишні рукава, з акцентним рюшем на лінії плеча і гумка на Подолі.
  • Світшот з коміксами, де кіт Поролон розповість про свої котячі пригоди. Поєднуйте світшот з лосинами і грубими черевиками.
  • Міні-спідниця з об'ємними кишенями і летять стрічками в поєднанні з укороченою курткою.
Нова колекція Андре Тана-Andre Tan Easy
Анна Трінчер-Andre Tan Easy / прес-служба Андре Тан

"Андре Тан, найвідоміший дизайнер в Україні, і у нього неймовірна впізнаваність. Всього цього могло не бути, якби він не був такий талановитий. Мій вибір одягу в підлітковій колекції - це мега-стильні та сучасні речі. Дуже часто батьки самі підбирають одяг для своїх дітей, і це не завжди вдалий вибір. Для більшості мам і тат, в пріоритеті – якість, але якість не означає стиль. Andre Tan Easy - ідеальне поєднання моди, якості та вартості", - розповіла Анна Трінчер про одяг від Андре Тана

Нова колекція Андре Тана-Andre Tan Easy
Анна Трінчер в новій колекції Андре Тана / прес-служба Андре Тан

Нагадаємо, що після 1 вересня Анна Трінчер випустила дуже відвертий кліп по губах, в якому роздягнуалася до білизни і приміряла БДСМ-костюм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти