Андрій Рибак зізнався, чи спілкується з ним Ксенія Мішина після Холостячки

16 грудня 2020, 10:16
Учасник шоу Холостячка Андрій Рибак зробив відверті зізнання про проект.
Андрій Рибак
Андрій Рибак / СТБ

Радіоведучий Андрій Рибак покинув шоу Холостячка за крок до фіналу - Їхні стосунки з Ксенією Мішиною були схожі на "американські гірки", і акторка в півфіналі вирішила їх припинити.

Чоловік зізнався, чи підтримує він тепер бідь-які відносини з акторкою, і як йому було виносити свої стосунки на всю країну. Про це Андрій Рибак розповів в інтерв'ю СТБ.

"Так, звісно. Ми підтримуємо спілкування. Може, з тим Андрієм, який прийшов на проект, це було б неможливо, але зараз я вже не зациклююсь на минулому. Це тільки заважає", - зізнався він.

відео дня

На шоу Андрій зізнався в коханні Ксенії, і відразу розповів, що вдома у нього була дівчина, яка чекала закінчення проекту. читайте такожХолостячка 2020 випуск 8 11-12-2020 - кого залишила Ксенія МішинаЦе визнання викликало фурор в мережі, і Рибак розповів, скільки сил воно від нього тоді потребувало.

"Навіть самому собі зізнатися в тому, що у тебе з'явилися до когось почуття, важко, а на всю країну - і поготів. Особливо, коли не знаєш, чи потрібні ще комусь твої почуття, крім тебе. Це вам не на канат залізти!",- порівняв він.

Однак, шоу Андрій виніс багато нового для себе і для побудови серйозних відносин в майбутньому.

"Найважливіше, що я зрозумів - треба бути чесним і не боятися говорити про свої почуття та емоції, якщо вони є. Зручного і доречного моменту, коли варто сказати дівчині про симпатії, ніколи не трапиться. Це буде звучати несподівано і навіть нерозумно!",- зазначив ведучий.

Нагадаємо, фінал шоу Холостячка 2020 вийде на СТБ 18 грудня о 19-00. Ксенія Мішина познайомить фіналістів зі своїм батьком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти