StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Данилко дав критичну оцінку пісні, з якою дует Tvorchi їде на Євробачення-2023

24 квітня 2023, 21:40
Данилко протягом чотирьох років був у журі Нацвідбору, і знає "кухню" Євробачення зсередини.
група Tvorchi, Андрій Данилко
Андрій Данилко висловив свою думку про пісню гурту Tvorchi Heart of Steel / instagram.com/tvorchi_official, instagram.com/v_serduchka

Народний артист України Андрій Данилко в образі пробивної співачки Вєрки Сердючки став важливою частиною сучасного вигляду пісенного конкурсу Євробачення. Його участь у змаганні у 2007 році хоч і не принесла Україні перемогу (Сердючка посіла друге місце - прим. редактора), але закріпило його особистий авторитет на міжнародній естраді.

Також Данилко з 2016 по 2020 роки був членом журі вибору конкурсантів на національному відборі на Євробачення, однак, за його власним визнанням, після цього за конкурсом перестав пильно стежити.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю для УНІАН. "Після "Євробачення" нашого я зовсім перестав робити якісь прогнози. Коли я сидів у Нацвідборі, я ще тоді робив якісь прогнози і міг їх зробити", - висловився артист.

Таку ремарку він зробив щодо власних прогнозів на перемогу українських конкурсантів, дуету Tvorchi, на Євробаченні-2023. Данилко зізнався, що пісня не припала йому до смаку. Проте він вважає свою оцінку, та й в цілому місце колективу на конкурсі не найістотнішим: головне - гідно представити Україну і викластися на сцені по максимуму.

"Я не прихильник такої музики, проте це дуже суб'єктивно. Я дуже бажаю їм удачі. Я всім нашим бажаю удачі. Тисячу разів про це казав. Не треба думати про якісь місця. Треба гарно показати, треба гарно виступити, щоб усе було гідно. Все", - каже Андрій Данилко.

Дивіться інтерв'ю гурту Tvorchi для ЖВЛ, в якому артисти розповідають, як готуються до майбутнього Євробачення-2023:

Раніше журі визначило, хто представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2023 в Ліверпулі. Колектив раніше вже брали участь у відборі, проте тоді поступилися перемогою Go_A.

Між тим український музичний продюсер Ігор Кондратюк розкритикував вибір суддів - він вважав тернопільський дует недостатньо сильним і неконкурентоспроможним.

Інші новини про Євробачення-2023:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти