StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олексій Залевський розкрив діагноз, який може прикувати його до ліжка

22 лютого 2024, 23:38
Він довго зберігав свій секрет - кістки дизайнера поступово руйнуються.
Олексій Залевський
Олексій Залевський розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/zalevskiy_aleksey

Відомий стиліст, постійний учасник Ukrainian Fashion Week і режисер, який доклав руку до багатьох популярних в Україні шоу, Олексій Залевський в останні роки зник з перших шпальт таблоїдів. Не останню роль в цьому зіграло здоров'я дизайнера, що значно погіршується.

Для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" він дав рідкісне інтерв'ю, в якому багато розповів про своє особисте життя і творчість. Однак про свої проблеми заговорив лише тоді, коли вимкнулися камери.

Він зізнався, що вже півроку живе з діагнозом "некроз кісток" - кісткова тканина руйнується, а уражені суглоби перестають функціонувати. Ситуацію може врятувати термінова операція на стегнах, але хірургічне втручання коштує великих грошей. Зволікання може обернутися тим, що стиліст залишиться прикутим до ліжка.

відео дня

Про страшну недугу дизайнера мало хто знав, так як він не хотів перетягувати на себе увагу, коли в охопленій війною країні вистачає інших проблем. "Я б не хотів спекулювати на цій темі, зараз багато військових, яким також потрібна допомога. Тому і не хотів говорити про це публічно", - розповів Залевський журналістці.

Раніше пасія колишнього чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, поскаржилася, що страждає від хейтерів, які засуджують її роман з ймовірно ще одруженим чоловіком.

Також українська ведуча та активістка Маша Єфросиніна зізналася, як обманює оточуючих, і розповіла правду про своє життя за ідеально спланованим графіком.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти