Актриса 1+1 перенесла важку операцію

5 листопада 2020, 19:31
Українська акторка, зірка серіалу Школа Ольга Шевченко розповіла, що їй довелося терміново вирішувати проблеми з серцем.
Ольга Шевченко
Ольга Шевченко / Instagram

Акторка і блогер Ольга Шевченко, відома нині як Ольга Шелбі розповіла, що перенесла важку операцію на серці, яку відкладала півжиття.

Акторка, яка зіграла Таню в серіалі Школа розповіла, що вже давно у неї був комплекс симптомів, але лікарі в Україні розводили руками. Тепер дівчина нарешті зробила операцію, але потрібна ще одна.

"Десь років з 16 я почала втрачати свідомість, і до 22р років це набирало обертів. У мене постійно боліло серце, я погано себе почувала і відключалася. В Україні я проходила багато лікарів. Мені говорили купу діагнозів. Але з точних, я знала що у мен пролапс і тахікардія. Але як це лікувати або що з цим робити особливо ніхто нічого не говорив", - розповіла вона

відео дня

Дівчина потрапила в хорошу клініку тільки недавно, і їй призначили операцію.

"Виходячи з мільйона обстежень/МРТ мені підтвердили пролапс, тахікардію і сказали, що потрібно робити РЧА (радіочастотна абляція). Через те, що не можна заспокоювати серце і я повинна була бути в свідомості, все відбувалося на місцевому наркозі. Довгі трубки вставляють через стегнову артерію і проводять до серця провокуючи його. Все чуєш, відчуваєш, говориш. 2 рази трохи на операційному столі не відключилася. Приємного мало", - розповіла вона про свою операцію.

Ольга Шевченко
Ольга Шевченко / Instagram

Дівчина зізналася, що дуже боялася, і всі сильно переживали. Вона добу пробула в реанімації, і пояснили, що для пороку потрібна ще одна операція - серйозніше і дорожче.

Вона подякувала всім за підтримку в соцмережах, і розповіла, що читала всі повідомлення, які їй надсилали.

Нагадаємо, що в серіалі Школа в 2018-2019 році вона зіграла Таню - 10-класницю, яка змагалася з головними героїнями за хлопчиків, і відзначилася вольовим характером.

Серіал Школа закінчився на 3 сезоні, але на 1+1 з 25 листопада виходить серіал Sex, інста і ЗНО - також про школу, але з-під пера режисера Антоніо Лукіча.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти