StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

85-річну королеву Іспанії екстрено госпіталізували

11 квітня 2024, 23:09
Король Філіп VI вже прокоментував стан здоров'я своєї матері.
королева Іспанії Софія
Королева Іспанії Софія потрапила до лікарні - що сталося / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

85-річну королеву Софію, маму короля Філіпа VI, який наразі посідає іспанський престол, екстрено госпіталізували в мадридську лікарню Ruber. Про це повідомляє іспанське видання El Mundo. У королеви-матері виявили інфекцію сечовивідних шляхів.

Король уже двічі відвідував маму в лікарні. Філіп VI не став розкривати прогнози лікарів і називати терміни, коли її випишуть.

Між тим монарх зазначив, що королева Софія вже добре почувається. Вона хоче покинути медичний заклад, але поки що це неможливо.

відео дня

Варто зазначити, що королева Софія у своєму елегантному віці веде активний спосіб життя. В її покоях у палаці Ла Сарсуела є тренажери, а сама королева-мати вже багато років підтримує здорову дієту, з якої практично виключила м'ясо і рибу. Єдине, від чого мама короля не може відмовитися - різноманітні десерти та солодощі.

Хто така королева Софія?

Донья Софія Грецька і Датська - дружина короля Іспанії Хуана Карлоса I, королева-консорт Іспанії (1975-2014), мати нині правлячого короля Іспанії Філіпа VI. Почесний академік Королівської академії витончених мистецтв "Сан-Фернандо" і Королівської академії історії. Президент "Фонду королеви Софії".

Останні новини шоу-бізнесу:

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон зайняла місце принца Вільяма після новин про її хворобу. Британці однозначно віддають перевагу принцесі Уельській.

Також українська співачка Слава Камінська показала, який вигляд має після пластики. Операції артистка робила на обличчі та бюсті, і вже хвалиться першими результатами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти