StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

74-річна Віра Вонг в зухвалому блискучому топі показала витончену фігуру

3 січня 2024, 03:05оновлено 11 січня, 21:47
1051
Відома модельєр показала, як правильно підбирати новорічне вбрання, щоб його обговорювали цілий рік.
Віра Вонг
Віра Вонг зустріла Новий рік у відкритій сукні з топом з паєток / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська модельєр китайського походження Віра Вонг звикла дивувати - її дизайнерські рішення вважають новаторськими і змушують модниць пристрасно мріяти про сукню з її ім'ям на бирці.

Не менш дивовижною є і зовнішність Вонг, адже в свої 74 роки вона може дозволити собі надіти будь-яке вбрання, і виглядати в ньому, як професійна манекенниця. Своїми секретами молодості, стрункості і підтягнутої шкіри свіжого здорового відтінку Віра ділитися не поспішає, але чергові моложаві луки викладає в соцмережі із задоволенням.

Так на одній з офіційних сторінок модельєра в Instagram з'явилися знімки образу, в якому вона зустрічала Новий рік-2024. Варто відзначити, що свій вибір Вонг зупинила на вельми нестандартному варіанті.

відео дня

На фото Віра постала в сукні власного дизайну з глибоким поздовжнім вирізом в поєднанні з чорним ліфом, прикрашеним сріблястими паєтками. В якості аксесуарів дизайнер одягла лише головний убір у формі великого шовкового банта від Dolce & Gabbana.

Віра Вонг
Віра Вонг зустріла Новий рік у відкритій сукні з топом з паєток / instagram.com/verawanggang

Раніше перекачана наречена мільярдера Джеффа Безоса похвалилася формами в мереживному бікіні. 53-річна Лорен Санчес сильно злукавила, скаржачись на зайву вагу після різдвяних частувань.

Також американська співачка, акторка і бізнесвумен Дженніфер Лопес посвітила ідеальними формами на пляжі. Артистка відпочила на карибському курорті Сен-Бартелемі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти