StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

69-річний легендарний реслер Халк Хоган втретє одружується

26 липня 2023, 23:31
621
Наречена Хогана лише на десять років старша за доньку шоумена.
Халк Хоган, Скай Дейлі
Халк Хоган оголосив про заручини зі Скай Дейлі / колаж: Главред, фото: instagram.com/hulkhogan

69-річна легенда реслінгу, актор, шоумен і музикант Халк Хоган (справжнє ім'я - Террі Джин Боллеа) готується втретє йти під вінець. Про це повідомляє NYpost.

Обраницею Хогана стала 45-річна Скай Дейлі, інструктор з йоги, з якою він познайомився на вечірці у спільних друзів, актора Коріна Немека і його подруги, а нині - дружини Сабріни Нова. Саме Нова, за словами реслера, переконала його покликати Дейлі на побачення.

Про заручини щаслива пара повідомила на весіллі Немека і Нова. Обручку з діамантом Хоган подарував своїй нареченій за три дні до цього.

відео дня

Для Халка Хогана це буде третій шлюб. Відносини з першою дружиною, Ліндою Клерідж, тривали 25 років (2008-1983), і закінчилися через невірність реслера, яку він, до речі, заперечує. У 2010 він одружився на Дженніфер Макденіел. У лютому 2022 року пара розлучилася. Від першого шлюбу у Хогана є двоє дітей.

Скай Дейлі - мама трьох дітей. Зі своєю сім'єю майбутнього чоловіка-реслера вона вже познайомила.

Раніше стало відомо, що Дженніфер Гарнер, акторка і колишня дружина Бена Аффлека виходить заміж. Інсайдер розповів про таємні заручини артистки, які схвалив навіть її колишній чоловік.

Також оскароносний актор Метт Деймон розповів про жахливий поцілунок зі Скарлетт Йоханссон, яку багато хто з шанувальників вважає жінкою мрії. Любовна сцена між ними вийшла "з душком".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти