StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

59-річна Демі Мур шокувала фанатів знімками в купальнику

9 липня 2022, 02:00
Колишня дружина Брюса Вілліса блиснула принадами в стильних образах власного твору.
59-річна Демі Мур шокувала фанатів знімками в купальнику
Демі Мур в купальнику - акторка знялася в рекламній кампанії одягу / instagram.com/demimoore

59-річна голлівудська акторка Демі Мур показала серію спокусливих знімків в купальниках. Хвалитися тілом зірка Солдата Джейн вирішила неспроста.

Артистка є прихильницею бренду одягу для купання Andie. Дизайнерка Мелані Тревіс запропонувала їй взяти участь у створенні нової колекції комфортних купальників.

Мур з азартом приступила до роботи, результатом якої стали купальні костюми з упором на вінтажний стиль - висока талія, оборки, стримані монохромні кольори. Колекція вийшла оригінальною і зручною - в дусі Andie, чиїми цінностями в одязі є поєднання комфорту і краси.

відео дня

Зніматися в рекламній кампанії нової колекції також надали Демі Мур. Варто відзначити, що акторка з легкістю наплювала на елегантний вік і майстерно втілила цю задумку в життя. Кращими знімками вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

читайте такожУ Собчак розгледіли пристойний вагітний живіт

Раніше онука Софії Ротару Соня Євдокименко похвалилася витонченою фігурою в спокусливому образі - з грудьми нарозхрист прогулялася вулицями Беверлі-Хіллс.

Акторка Сара Джессіка Паркер потрапила в об'єктиви папараці у вельми невтішному вигляді - 57-річна артистка виступає за природне старіння, тому на випадкових фото в купальнику виглядає далекою від ідеалу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти