StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

147 млн грн: Вакарчук у Лондоні для українців зібрав на концерті гігантську суму

2 березня 2023, 16:17
681
Святослав Вакарчук дав у столиці Великобританії, Лондоні, благодійний концерт - заради збору грошей на українські лікарні.
Вакарчук, Гроші
Святослав Вакарчук / колаж фото УНІАН

Святослав Вакарчук (лідер легендарної рок-групи "Океан Ельзи") дав благодійний концерт у Лондоні, під час якого йому вдалося зібрати понад 3.3 млн фунтів стерлінгів (близько 147 млн грн) на відновлення постраждалих через бойові дії лікарень. Про це музикант написав у на своїй Instagram-сторінці.

"Під час "A night for Ukraine" в Лондоні я розповідав про те, що сам бачив, відчув і чув за останній рік на фронті, в шелтерах і госпіталях. Співав різне: і пісні "Океану Ельзи", і щось нове, і навіть українські народні. Скажу, як є: радий, що можу через свої виступи залучати і пряму фінансову допомогу, і щоразу нагадувати країнам світу, що ми вдячні за підтримку і потребуємо її ще, щоб разом і далі продовжувати боротьбу до перемоги", - написав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше група "Океан Ельзи" разом зі своїм незмінним лідером Святославом Вакарчуком випустила "Місто Марії" - пісню-молитву, піснюгГімн, присвячену місту Маріуполю та його захисникам.

відео дня

"І корабельні гармати не розіб'ють мою мрію, віру ніколи не зрадить серце моє. Буде вічно стояти праведне місто Марії, поки над гордим Азовом сонце встає", - так звучить приспів пісні.

Раніше повідомлялося про те, що культова британська рок-група Coldplay, на своєму концерті в столиці Бельгії, Брюсселі, знову виконала шлягер своїх колег з українського гурту "Океан Ельзи - " Обійми". Причому разом з автором ‒ Святославом Вакарчуком.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти