"Якого х.. ви без масок?!": Джеджула обрушився на порушників карантину

1 квітня 2020, 17:33
Знаменитий телеведучий висловився про українців, які під час карантину порушують всі заборони та відмовляються дотримуватися правил карантину.
Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / Instagram

Український телеведучий новин Андрій Джеджула, який зараз працює на телеканалі Дом, обрушився з критикою на українців, які байдуже ставляться до карантину і порушують всі вимоги МОЗ, ВООЗ та місцевої влади.

Андрій Джеджула, який у перші дні карантину сам нехтував самоізоляцією та носінням масок, несподівано вибухнув шаленим постом проти порушників карантину через коронавірус.

Він в яскравих фарбах описав, хто під час карантину може виходить на вулицю (обов'язково в масці).

відео дня

"Так, це я не вдома, так, так я ходжу на роботу! Випереджаючи критиків та розумників не володіють повним обсягом інформації! 1. Я - затятий прихильник карантину! І вважаю, що без жорсткої потреби на вулицю не ногою! 2. У сім'ї хтось один "кого не шкода" або того, хто більш відповідально може подбати про безпеку своєї сім'ї і оточуючих потрібно вибрати для вимушених походів для поповнення припасів, медикаментів та іншого! Що я маю на увазі під "більш відповідальним"? того, хто не зніме маску ні за яких обставин, ходить в рукавичках і антисептиком обробляє руки і все до чого доторкнувся, стежить за температурним станом і уважно стежить за станом свого організму, дотримується дистанції, ходить пішки або використовує особистий транспорт, регулярно стирає свій одяг або обробляє парою !!! 3. Я ходжу в 3 місця адресно і вимушено ", - оголосив він.

Андрій Джеджула
Андрій Джеджула / Instagram

Виявляється, за договором з каналом, Джеджула не може не виходити на роботу - це прописано в документах. Цим він пояснював свій час відмову від самоізоляції після прильоту в Україну. Джеджула ходить тільки в 3 місця.

"I) робота (я ведучий новин на державній телеканалі "ДОМ"), а ведучі новин, журналісти, а також ефірна команда мають оф право (з відповідними документами) у другу чергу після медиків, поліції і подібних екстрених служб на роботу під час карантину ! Більше половини нашого штату, ті хто можуть забезпечувати роботу на віддаленці працюють вдома, але не перший ешелон! Ще раз підкреслю - новинні ефіри, а НЕ розважальні! II) Я кожен день відвідую свого батька після важкої операції, спочатку в лікарні після реанімації, тепер дома! У людей а, який ще частково обездвижен є маса потреб, з якими і так непогано справляється мій племінник, але і він не всесильний! І це тупо необхідно, робити купу звичайних простих речей, але вони відразу стають помітні після операції з трепанацією черепа і ще не функціонує лівої сторони тіла так, як у здорової людини! III) Закупівлі всього необхідного, що я намагаюся робити під час мінімального скупчення людей, з усіма запобіжними заходами! ", - оголосив він.

Андрій Джеджула зазначив, як важливо і складно дотримуватися всіх заходів, щоб не заразити нікого вдома, не заразити смертельною хворобою батька після операції і колег на роботі. Але при цьому у нього одна велика претензія до людей, яких він спостерігав на вулицях.

"4. І ось питання! Якого Х .. все ви, весело гуляють на пикничка, пробіжках і просто тусуються забули на вулиці та ще й без масок? Хто ви? Безсмертні? На себе насрати? Так дайте шанс іншим не потрапити в біду! ️ ", - оголосив він.

'Якого х.. ви без масок?!': Джеджула обрушився на порушників карантину

У коментарях його повністю у всьому підтримали, і поскаржилися на киян, які під час карантину смажать шашлики на озерах на Березняках, і в інших місцях.

До цього він пояснив, що їздив на зйомки в Монако, і повертався до введення карантину. Крім того, у нього досі температура 36,6, і працює він тиждень через тиждень.

Але це не завадило евакуатор несподівано забрати його машину прямо з-під будинку. У зв'язку з цим Джеджула написав шалений звернення до адміністрації Кличко.

Нагадаємо, українка Ольга Куриленко одужала від коронавіруса на карантині в Лондоні.

Нагадаємо, на ранок 1 квітня в Україні зафіксували 669 хворих коронавірусом. 17 випадків були летальними. 10 осіб одужали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти