Білоножко дозволила Виннику повернутися в Україну, але за однієї умови

3 жовтня 2024, 18:57
342
Світлана Григорівна розповіла, що має зробити Олег Винник, щоб його знову прийняли.
Олег Винник, Світлана Білоножко
Олег Винник новини - Світлана Білоножко прокоментувала повернення Олега Винника / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Facebook Світлана Білоножко

На початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник виїхав за кордон, і мовчав майже два роки, що сприймалось як байдужість до національної трагедії. Через це популярність артиста серед колег і шанувальників стрімко впала.

У серпні 2024 року співак виринув із забуття - випустив нову пісню і став активніше спілкуватися з фанатами в соціальних мережах. Багато хто розцінює це, як сигнал, що Винник бажає повернутися на українську сцену. Тепер вітчизняний шоу-бізнес активно обговорює: чи буде цей камбек успішним і як приймати артиста-втікача тепер.

Свою думку з цього приводу в інтерв'ю для Ростислава Калацинського озвучила співачка Світлана Білоножко. Вона зазначила, що не бачить нічого поганого в поверненні опального Винника. Утім, Світлана Григорівна переконана, що для цього артист має виконати певні умови.

відео дня

"Якщо він так сильно хоче, то може повертатися. Але повертатися не тоді, коли буде перемога, а саме тоді, коли дуже важко. Якщо він приїде зараз і буде вчиняти, як ми всі, тоді все відразу забудеться. Треба якась реабілітація, так не може бути – тихенько собі кудись поїхав, потім якось тихенько приїхав і буде разом із нами святкувати перемогу? До побачення!" - каже Білоножко.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Олег Винник
Хто такий Олег Винник / інфографіка: Главред

Олег Винник - останні новини:

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти