"Я ненавиджу вас": російська фігуристка на Олімпіаді влаштувала істерику через друге місце

17 лютого 2022, 21:15
1384
Трусова в емоційній формі заявила своїм тренерам, що ненавидить спорт.
Трусова
Олександра Трусова / reuters, скріншот

Російська фігуристка Олександра Трусова не змогла стримати емоцій і закотила бурхливу істерику після виступу в довільній програмі на Олімпіаді-2022.

17-річна спортсменка стала другою і завоювала срібну медаль Олімпійських ігор.

Трусова в емоційній формі заявила своїм тренерам, що ненавидить спорт, в якому їй на міжнародній арені так і не вдається завоювати "золото".

"Ненавиджу всіх! Ненавиджу! Не хочу нічого більше робити в фігурці, ніколи в житті! Ніколи, я ненавиджу цей спорт! Ненавиджу її, ненавиджу все це! У всіх є золота медаль, у всіх! А у мене немає! Не треба, будь ласка, ви все знали! Всі знали! Ніколи більше не вийду на лід! Ніколи! Я ненавиджу! Це неможливо, так не можна! Так не можна", - заявила в сльозах Олександра.

Пізніше фігуристка прокоментувала свої слова.

"Я дуже рада, що це вийшло. Я налаштовувалася це зробити тут, в Пекіні. Я рада, що буде нагородження, що ми отримаємо медалі. Я зробила все, що могла, результатом я незадоволена, тому була зла, засмучена. Я перший раз відкатала довільну з пятерьмя четверними на змаганнях. Я дуже довго чекала цього моменту. Рада, що вийшло", - зазначила Трусова.

Олександра Трусова ніколи не вигравала чемпіонати Європи та світу. Її максимальний результат на цих змаганнях - "бронза". Крім того, спортсменка не ставала чемпіонкою Росії.

Драма на Олімпіаді через Камілу Валієву

Лідирувала після короткої програми російська фігуристка Каміла Валієва, але залишилася без медалі в жіночому одиночному катанні на Олімпіаді в Пекіні.

читайте такожУкраїна завоювала першу медаль на Зимових Олімпійських іграх у Пекіні

У довільній програмі, поставленій під музику Болеро Моріса Равеля, Каміла допустила ряд помилок, у тому числі падіння, і отримала за прокат 141,93 бала, що стало п'ятим результатом. З сумою 224,09 бала Валієва стала лише четвертою, пропустивши вперед співвітчизниць Анну Щербакову і Олександру Трусову, а також японку Каорі Сакамото.

Нагадаємо, в Пекіні 4 лютого відкрилася 24-а зимова Олімпіада. Китай став першою країною в світі, кому вдалося провести і літні і зимові Олімпійські ігри.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти