Плей офф Євро 2024 Україна - Ісландія: анонс гри та прогноз букмекерів

26 березня 2024, 09:33оновлено 26 березня, 12:01
У вівторок, 26 березня о 21.45 у польському Вроцлаві футбольна збірна України битиметься проти збірної Ісландії за путівку на Євро-2024
Ребров, збірна України
Сергій Ребров проводить тренування збірної України / колаж Главред, фото УАФ

Номінально домашній поєдинок збірної України проти Ісландії пройде 26 березня в польському Вроцлаві. Початок - о 21:45 за київським часом. Переможець отримає путівку на Євро-2024.

Де дивитися Україна - Ісландія

Зустріч буде показано на регіональних каналах "Суспільного", але тільки в безкоштовному цифровому ефірному телебаченні T2, а також у пакетах медіасервісів.

Також картинка з Вроцлава буде доступна на телеканалі "Megogo Футбол", що входить до підписки "Максимальна" або "Спорт" відеоплатформи Megogo.

Збірна України

Судді на матчі Україна - Ісландія

Обслуговувати зустріч довірили бригаду арбітрів із Франції, яку очолює досвідчений Клеман Тюрпен. Допомагати йому будуть лайнсмени Ніколя Дано та Ерван Фінжан. Роль четвертого рефері виконає Франсуа Летесьє.

На грі за традицією буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Жером Бризар.

Букмекери прогноз Україна-Ісландія

Фаворитом протистояння вважається збірна України. Аналітики віддають "синьо-жовтим" явну перевагу. У конторі Bwin на перемогу українців в основний час дають коефіцієнт 1.52, на нічию - 4.10, на перемогу Ісландії - 6.25

4567

У конторі Favbet дають на перемогу України - 1.56, на нічию - 4.25, на перемогу Ісландії - 6.80.

4567

У конторі Vbet дають на перемогу України - 1.58, на нічию - 4.20, на перемогу Ісландії - 6.60.

4567

Заяви тренерів перед матчем

Сергій Ребров, головний тренер збірної України:

"Я думаю, що не тільки гравці збірної відчувають тиск, а й уся Україна. Щодня ми отримуємо ракетні обстріли. Футболісти розуміють, для кого вони грають. Ця гра дуже важлива для всіх нас, щоб допомогти нашим людям, дати їм якісь емоції. Я не можу сказати, що це тиск. Я говорив футболістам: вам дуже важливо зробити те, що ви любите і можете робити, зробити якісно на полі. Тому завтра вони повинні зосередитися на грі й не думати про інші справи. Сьогодні я бачив, як футболісти були в телефонах, дивилися про те, що відбувається в Україні, про обстріли. Це важко для них, оскільки там є сім'ї. Упевнений, вони будуть більш злими, мотивованими, зарядженими на гру"

Хто такий Сергій Ребров?

Сергій Станіславович Ребров - український футболіст, нападник і футбольний тренер та функціонер. Із 7 червня 2023 року - головний тренер збірної України. Із 25 січня 2024 року - віцепрезидент Української асоціації футболу, повідомляє "Вікіпедія".

Оге Хайреде, головний тренер збірної Ісландії:

"Вони багато грають між собою, а не між зонами, як ми. Це може бути на нашу користь. Україна - це команда, яку ми можемо перемогти, але нам потрібно бути дуже розумними. Нам потрібно висмикувати їх зі своїх позицій. В України є правий фланг з української ліги і лівий з англійської Прем'єр-ліги. У них багато хороших футболістів. Не тільки ця вісімка, яка грає в найкращих лігах Європи, а й гравці "Шахтаря", які завжди в Лізі чемпіонів. Але ми повинні вірити, що зможемо їх перемогти".

Збірна Ісландії

Орієнтовні склади Україна - Ісландія

890

Україна: Лунін - Конопля, Матвієнко, Забарний, Миколенко - Бражко - Зубков, Шапаренко, Судаков, Мудрик - Яремчук

Ісландія: Вальдімарссон - Торарінссон, Гретарссон, Інгассон, Паульссон - Сігурдссон, Гаральдссон, Йоуханнессон, Віллумссон - Гудмундссон, Оускарссон.

Вас може зацікавити таке:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти