"Гра не на нашу користь": тренер збірної Росії "відмазався" від поразки від Данії на Євро-2020

22 червня 2021, 10:10
Попри шквал критики, яка навалилася на збірну Росію за безвольну поразку від Данії, головний тренер Станіслав Черчесов твердий у своїх переконаннях.
Черчесов
Станіслав Черчесов / Reuters

Головний тренер російської збірної з футболу Станіслав Черчесов не помітив великої проблеми в тому, що його підопічним розгромної поразки завдала збірна Данії у вирішальному матчі за вихід в плей-офф Євро-2020. Про це повідомляє портал Чемпіонат.

"Треба це переосмислити, подивитися спокійно матч і робити висновки. План на гру витримувався, були хороші моменти, щоб забити. Ми їх не використовували, через що не змогли перевернути гру в нашу користь. Пропустивши гол з напівмоменту, у другому таймі вийшли відіграватися, робили заміни, перебудовували гру. Намагалися відіграти, але пропустили гол на швидкій контратаці, до яких ми готувалися. Поплатилися двома голами. Подякував футболістам за гру. Вони були готові до неї. Інша справа, що вона склалася не на нашу користь", – вважає Черчесов.

При цьому депутат Держдуми РФ Дмитро Свищев був більш категоричним в оцінках виступу збірної. Він назвав ганебною поразку Росії від Данії в третьому турі Євро-2020 і порівняв підопічних Черчесова з безпорадними кошенятами.

читайте такожЕкстренер збірної України: "Я з повагою ставлюся до Росії"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збірна Росії програла збірній Данії з рахунком 4:1 і безславно вилетіла з Євро-2020.

В 1/8 фіналу Євро-2020 виходять перші два місця кожної групи і чотири кращі треті команди з шести.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти