"Жахлива паніка": матч Ліги Європи в Італії опинився під загрозою зриву

24 лютого 2020, 19:31оновлено 24 лютого 2020, 20:37
Через коронавірус в Італії опинилися під загрозою зриву матчі Ліги Чемпіонів.
УЄФА, Ліга чемпіонів
Матч Ліги Європи виявився під загрозою через коронавірус / uefa.com

У світі вирує страшний коронавірус нового типу. Днями він добрався і до Італії, де на сьогодні зафіксовано шість смертей від страшного недуга.

У зв'язку з цим спортивний журналіст, головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков повідомив в ексклюзивному коментарі Главреду, що через паніку швидше за все не відбудеться найближчий матч Ліги Європи Інтер-Лудогорець. Також він зазначив, що скасувати Лігу Чемпіонів "можуть тільки в разі світової війни".

"Через коронавірус в Європі дійсно зараз паніка – я знаю людей, які там зараз знаходяться. І через цю паніку, швидше за все, найближчий матч Ліги Європи Інтер-Лудогорець не буде проведено. Тобто гратимуть або в іншому місці, або взагалі перенесуть цю гру, так як в Мілані вони навряд чи стануть грати. Що стосується Ліги Чемпіонів, то скасувати її можуть тільки у разі світової війни. Але Італія точно не буде причиною цього, якось це питання вирішиться", - сказав журналіст в коментарі Главреду.

відео дня

Також він розповів, що ічерез спалах коронавірусу в Італії на даний момент не відомо, чи будуть ігри Ліги Чемпіонів проходити в Італії або в якійсь іншій країні.

"Все будуть вирішувати в індивідуальному порядку – тобто, після перевірок, італійські команди будуть вилітати і грати або південніше, в регіонах, не охоплених цим карантином або взагалі переїдуть до інших країн. Інше питання – якщо вірус буде поширюватися. Адже якщо, наприклад, Швейцарія оголосить карантин, то треба буде кудись дівати УЄФА та ФІФА. Так що треба придивлятися до ситуації" - зазначив Артем Франков.

Коронавірус в Італії

Як повідомляв Главред, станом на вечір 24 лютого в Італії зафіксована вже шоста смерть від китайського коронавіруса covid-19. У цілому, кількість хворих в країні досягла понад 150 осіб.

Також відзначимо, італійський уряд запровадив драконівські заходи. В країні штрафують людей, які в'їжджають або виїжджають з районів спалаху коронавірусу. Поліція патрулює 11 міст в північних районах Ломбардії і Венето, вони були заблоковані ще з вечора п'ятниці, 21 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти