StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13: 25-річний воїн приголомшив тренерів піснею про невідомих героїв

11 вересня 2023, 17:22
Ptashkin, який захищав нашу країну від окупанта, зворушив серця глядачів треком власного твору.
Михайло
Михайло "Ptashkin" Панчишин виступив на сліпих прослуховуваннях Голосу країни-13 / колаж: Главред, фото: Прес-служба , instagram.com/yanptashkin

Другий епізод "сліпих прослуховувань" шоу Голос країни-13 познайомив глядачів і зіркових тренерів з історією Михайла Панчишина з позивним Ptashkin. До повномасштабної війни він був музикантом, у перші дні вторгнення взяв до рук зброю, з якою пройшов визволення Ірпеня та Бучі, а також важкі бої за Бахмут, які можуть тривати не просто цілодобово - тижнями.

Там 25-річний воїн отримав контузію, частково втратив слух і був комісований. Зараз Михайло відроджує свою музичну кар'єру з мрією оспівувати подвиги полеглих побратимів та наближати перемогу України тепер на культурному фронті.

"Коли повернувся до цивільного життя, я написав альбом із восьми пісень. От деякі слова взагалі взяті з реальних історій, деякі слова написали хлопці. Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях. Я хочу стати голосом країни, щоб підняти людей і ми швидше виграли війну", - розповів Ptashkin.

На сцені Голосу країни-13 вокаліст виконав авторський трек "Невідомий герой", який розгорнув до себе всі чотири тренерських крісла. Співаючого воїна Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA зустріли зі стоячими оваціями.

"Ваша присутність сьогодні тут, на сцені, це надзвичайний для нас усіх подарунок. Ми вітаємо вас на "Голосі країни" і дуже дякуємо за те, що ви всі для нас робите", - висловила спільні почуття Надя Дорофєєва з непідробними сльозами на очах. Своїм тренером Панчишин обрав Артема Пивоварова, адже, за його словами, в школі вчився співати на його піснях.

Дивіться відео виступу Михайла "Ptashkin" Панчишина на "сліпих прослуховуваннях" Голосу країни-13 з авторською піснею "Невідомий герой":

Раніше Юлія Саніна розповіла, як стала тренером Голосу країни-13. Фронтвумен The Hardkiss згадала, як отримала пропозицію зайняти заповітне крісло, та як готувалася до шоу.

Також на 1+1 Україну розкрили, яким буде новий осінній сезон - прем'єри вже відомих шоу і свіжі проєкти, серіали, які вже стали популярні в світі та продовження відомих франшиз.

Інші новини про Голос країни-13:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти