StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На сніданок саме те: приготуйте ідеальні міні панкейки на кефірі за 20 хвилин

31 жовтня 2023, 09:50
Мініпанкейки готуються без молока, але на кефірі, так вони будуть ще ніжнішими.
Час приготування Час приготування: 25 хв
Кухня Кухня Американська
Міні панкейки
Мініпанкейки / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (nastya_yizha)

Якщо набридло їсти яєшню на сніданок чи бутерброди, а душа хоче чогось гарного та святкового - приготуйте мініпанкейки з ягодами. Вони точно сподобаються не тільки дітям, а й вгодять вибагливим дорослим.

Мініпанкейки на кефірі - рецепт

Інгредієнти:

  • 250 г кефіру
  • 140 г борошна
  • 20 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка розпушувача (соди)
  • 1 столова ложка олії
  • сіль

Приготування:

відео дня

В миску з кефіром додайте розпушувач (соду), перемішайте і залиште на кілька хвилин, поки почнуть утворюватися бульбашки. У іншій мисці збийте яйце, додайте цукор, ванільний цукор та сіль. Змішайте інгредієнти.

Додайте яєчну суміш до кефіру, наливайте олію та ретельно перемішуйте. Поступово додавайте просіяне борошно до маси, постійно перемішуючи, щоб уникнути утворення грудок. Розігрійте суху сковорідку на помірному вогні. Не потрібно додавати жиру, оскільки в масі є олія.

Ложкою або кондитерським мішком налити тісто на розігріту сковорідку. Готуйте панкейки до тих пір, поки на поверхні не з'являться бульбашки, а потім переверніть їх і готуйте ще приблизно 30 секунд. Подаються готові панкейки з улюбленими топінгами, ягодами або фруктами до смаку.

Дивіться, як приготувати пишні панкейки на кефірі:

@nastya_yizha Міні панкейки Інгредієнти: ?кефір 250 г ?борошно ~140 г ?цукор 20 г ?ванільний цукор 10 г ?яйце 1 шт ?розпушувач 1 ч.л. ?олія 1 ст.л. ?сіль дрібка Приготування: ?до кефіру додаємо розпушувач, перемішуємо та відставляємо ?до яйця додаємо цукор, ванільний цукор, сіль та все трохи взбовтуємо ?додаємо яєчну суміш до кефіру, наливаємо ложку олії та все перемішуємо ?додаємо просіяне борошно та ще раз перемішуємо ?переливаємо суміш для зручності у ємність для кетчупу (як на відео), або у кондитерський мішок, або можна скористатися чайною ложкою ?смажимо міні панкейки на сухій розігрітій сковорідці, на повільному вогні ?коли на поверхні панкейків полопаються бульбашки, то перевертаємо на іншу сторону, та досмажуємо буквально 30 секунд ?подаємо з улюбленими топінгами, та ягодами або фруктами #панкейки#мініпанкейки#млинці#сніданок♬ Puzzles - Kupla

Більше рецептів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти