StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У житті почнеться "чорна смуга": що не можна робити 22 березня - прикмети дня

21 березня 2024, 15:50оновлено 23 березня, 00:03
Що можна робити 22 березня. Важливі прикмети та заборони, які вбережуть від біди та втрати щастя.
погода, прикмети
Що не можна робити 22 березня / фото: pixabay

22 березня церква вшановує пам'ять священномученика Василя. Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ. Він був одним зі знатних громадян Анкари. У ті часи правив імператор Юліан Відступник, який був язичником. Василь вірив у Христа і через це постраждав. Василя привели на суд перед проконсулом Сатурніном. Його піддали жорстким тортурам: його підвісили на дереві та стругали тіло залізними інструментами. Однак його тіло залишалося неушкодженим.

Після цього його відправили до Константинополя, де знову катували. Василя тягнули в різні боки, вирізали ремені з його шкіри, кололи розпеченими спицями, відправляли в розпечену піч. Він зміг усе витримати. Після цього його віддали тваринам в амфітеатрі в Кесарії Каппадокійській, там він і загинув. Родичі зібрали мощі святого і поховали. На місці гробниці Василя побудували храм, який освятили на його честь.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то можете прочитати: Будуть серйозні фінансові проблеми: що не можна робити 23 березня - прикмети дня.

відео дня

Читайте в матеріалі Главреда, що можна і не можна робити 22 березня.

Що можна робити 22 березня

  • Цього дня потрібно пекти круглі хлібці з пшениці. З них потрібно починати будь-яку трапезу. Предки вірили, що тоді сім'ї буде подаровано щасливий і врожайний рік.
  • Цього дня потрібно вийти на вулицю рано вранці і зустріти схід сонця. Вважається, що якщо воно сходило в червоних колах, то буде великий урожай.

Що не можна робити 22 березня

1. Не можна 22 березня виносити сміття з дому. Предки вірили, що це може накликати на вас біду і відібрати щастя та багатство.

2. Не можна 22 березня займатися пранням білих речей. Вважається, що в мокрі речі може залізти нечисть, яка притягне хворобу.

3. Не можна 22 березня лаятися, сваритися і злословити. Через це скандали затягнуться на весь рік.

Прикмети 22 березня

  • Якщо цього дня в небі сині хмари, то скоро буде тепла, але дощова погода.
  • Якщо цього дня почав відтавати мурашник, то літо буде довгим і спекотним.
  • Якщо цього дня тепло і сонячно, то літо буде теплим.
  • Якщо цього дня птахи купаються в калюжах, то буде потепління.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти