Зеленський заявив про загрозу з боку РФ і анонсував удар у відповідь

18 березня 2021, 15:48
Україна "перекриє кисень" всім тим, хто руйнує незалежність держави, сказав Володимир Зеленський.
Зеленський
Ситуація на Донбасі дійсно погіршилася після того, як були впроваджені санкції проти "каналів Медведчука" - Зеленський / УНІАН

Загострення російсько-українського конфлікту на Донбасі може бути пов'язане з санкціями проти телеканалів 112 Україна, Zik і NewsOne і політика Віктора Медведчука. Москва розгорнула інформаційну війну проти Києва, однак українська влада буде рішуче діяти проти осіб, які зсередини руйнують Україну, сказав президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з главою литовської держави Гітанасом Науседою.

Зокрема, український президент не виключив, що загострення в зоні конфлікту на Донбасі може бути пов'язано з рішенням влади впровадити санкції проти телеканалів, що належать нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку і політика Віктора Медведчука.

"Провокації на Донбасі з боку окупантів дійсно збільшилися", - сказав гарант.читайте такожРНБО ухвалила рішення щодо нових санкцій: чия власність підпала під роздачу

За його словами, РФ розв'язала серйозну інформаційну війну проти України. Однак українська влада має намір рішуче протистояти особам, які руйнують державу.

"Я давав присягу захищати нашу країну, суверенітет. Стратегія дуже проста всередині країни - ми перекриємо кисень усім людям, які руйнують незалежність нашої країни. Не словами, а діями... сьогоднішні дії ви бачите проти людей, у яких крім паспорта України більше нічого українського немає. Це моя стратегія і я її доведу до кінця", - підкреслив Володимир Зеленський.

Блокування "каналів Медведчука" в Україні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти