Зеленський висловився про "друзів з Америки" та Донбас

11 лютого 2021, 22:37
302
Президент упевнений, потрібно посилювати українську армію, щоб вона могла витримувати щоденні провокації та тиск ворога.
Володимир Зеленський
Зеленський розповів про друзів з Америки / Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський виступив за приєднання до переговорного процесу по Донбасу "друзів з Європи та Америки". Він також вдячний тим партнерам, які вже допомагають з врегулюванням.

Як підкреслив президент у Telegram, події на сході України не мають стати звичними.

"Зруйноване життя і вся та штучно створена несправедливість, яку ти бачиш з передової, - це те, що потрібно неодмінно виправляти. Розширюючи наявні переговорні можливості, в тому числі через широке залучення наших західних друзів з Європи та Америки", - сказав він.

відео дня

Зеленський додав, що також потрібно посилювати українську армію, щоб вона могла витримувати щоденні провокації та тиск ворога.

читайте такожПутін оцінив перспективу приєднання окупованого Донбасу до РФ

"Ми все це робимо. І я вдячний друзям України, які допомагають нам у цьому", - додав глава держави.

  • Підконтрольні росіянам бойовики з угруповань " ЛНР " і " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " хочуть створити на окупованих територіях Донбасу національні російські держави, які в подальшому можуть інтегруватися в Російську Федерацію - про це заявив керівник делегації України на переговорах в ТКГ Леонід Кравчук.
  • У захопленому російсько-терористичними військами Донецьку 28-29 січня відбувся форум "Російський Донбас". В рамках заходу була оприлюднена нова доктрина "ЛДНР", що передбачає розширення співпраці анклавів з Росією і захоплення всіх районів Донецької та Луганської областей.
  • Прибула з Москви російська журналістка, глава медіахолдингу RT Маргарита Симоньян на форумі закликала Росію приєднати окупований Донбас.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти