У Зеленського оголосили про новий жорсткий курс управління Україною

19 лютого 2021, 22:18
Зеленський переконаний, що не можна грати в чужій команді і претендувати на встановлення правил гри в Україні, сказав Михайло Подоляк.
Зеленський
Зеленський має намір змінити правила гри в Україні - Офіс президента / УНІАН

Нове рішення РНБО щодо санкцій проти 8 фізичних та 19 юридичних осіб продиктоване особистою жорсткою позицією президента Володимира Зеленського. Такий крок сигналізує про початок нового формату української політики, яка буде відрізнятися своєю безкомпромісністю і спрямованістю на результат. Відповідальність загрожує тим, хто перетворює країну на полігон протистояння і поширює фейки, сказав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі виданню Кореспондент.

"Я б навіть сказав, що це вже цілком конкретні прояви нового формату політики президента. Політики жорсткої, безкомпромісної, державно-орієнтованої", - сказав Подоляк, зазначивши, що Зеленський дотримується категоричної позиції, згідно якої особи, які працюють проти України, не повинні отримувати можливість брати участь у формуванні державної політики.

Також він додав, що певні заходи можуть бути спрямовані проти осіб, які провокують протистояння всередині країни.читайте такожЗеленський завдав історичного удару по Путіну

"Очевидно, що для тих, хто нескінченно перетворює на полігон і заливає країну фейками, буде ще болючіше. Старанно працювати на руйнування української держави і видавати це за "турботу про добробут народу" не вийде", - запевнив Подоляк, уточнивши, що Зеленський буде прагнути до переукладання пакту еліт щодо правил гри.

Більш того, радник Єрмака запевняє, що особам, щодо яких впроваджуються санкції, не вдасться піти від відповідальності.

"Ну і головне. Терміну давності та інших юридичних нібито/хитрощів не буде. На тільки для "формату Медведчука". Але і для інших "фамільних форматів", де багато пафосних слів і мало реальної правди. Президент цілком конкретний, і він чітко каже: країна не може дозволити собі вічно закриті очі", - підкреслив Подоляк.

Засідання РНБО 19 лютого – новини

  • За підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України було прийнято рішення про санкції щодо 8 фізичних та 19 юридичних осіб. Підставою для впровадження обмежень назвали їх причетність до фінансування тероризму. Серед них троє громадян України - Віктор Медведчук, Оксана Марченко та Наталія Лавренюк.
  • У Службі безпеки заявили, що рішення Радбезу про обмеження базується в тому числі і на матеріалах спецслужби, які послужили доказовою базою. СБУ проводить слідчі дії з метою документування відомостей фінансування тероризму на Донбасі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти