У Зеленського пояснили ситуацію щодо перемовин з Байденом

28 лютого 2021, 19:35оновлено 28 лютого 2021, 21:20
Дійсно, є питання, чому Байден спочатку провів перемовини з Путіним, а не з Зеленським, сказав Тимофій Милованов.
Джо Байден
Відсутність перемовин Зеленського і Байдена - це технічне питання, - Милованов / Фото Reuters

Відсутність телефонних перемовин президента США Джо Байдена з президентом України Володимиром Зеленським - це технічне питання. Наразі у Вашингтоні формується команда, яка буде працювати над реалізацією зовнішньополітичного курсу Америки. Питання відносин з Києвом в пріоритеті у американської держави, заявив в інтерв'ю 24 каналу радник глави ОП Тимофій Милованов.

"Вони (адміністрація Байдена, - ред.) ще формують свою міжнародну компанію. І мені сказали, що Україна є пріоритетом. Тому незабаром цю проблему вирішать. Команду доформують, зокрема з Держдепом, і тоді вона запрацює, сподіваюся, що будуть хороші новини", - сказав Милованов.

Також він додав, що дійсно існують питання щодо того, що президент Байден провів телефонні перемовини спочатку з главою РФ Путіним, а не з президентом України Володимиром Зеленським. Однак це скоріше технічний момент. Після того як команда Байдена буде остаточно сформована, проблема вирішиться позитивно.читайте такожБайден зробив заяву в сьому річницю окупації Криму

"Звичайно, є питання. Люди відкрито пишуть, що був знайдений час поспілкуватися з Росією. І наразі це має вигляд певного вакууму. Президент США таким чином може не встигати приділити увагу. Але з іншого боку, ті розмови, які я мав, показують, що це лише технічне питання. Зараз команда буде доформована. Очікую, що найближчими тижнями це питання має бути закрите", - підкреслив Милованов.

Перемовини Байдена і Зеленського

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти