Росія - агресор, а Путін - військовий злочинець - Тігіпко

5 березня 2022, 19:56
За словами підприємця, він залишився в Україні і допомагає армії, терробороні і тим, хто змушений покинути свої будинки.
Тігіпко
Тігіпко вважає Путіна злочинцем / УНІАН

Український політик і підприємець Сергій Тігіпко назвав РФ агресором, а Путіна - військовим злочинцем, що розв'язав війну проти України.

"Так, вважаю. Іншої відповіді сьогодні бути не може. Росія агресор, а Путін однозначно військовий злочинець. Військовими злочинцями є і ті, хто віддають накази стріляти і направляють на нашу землю ракети", - сказав Тігіпко в інтерв'ю ЄП.

За його словами, військовими злочинцями є і ті, хто з танків і Градів розстрілює наші міста, школи, дитбудинки, лікарні, натискаючи кнопку "пуск".

відео дня

"Скільки ще потрібно крові і смерті, щоб прозріти? Розв'язана проти України війна - це безумство і трагедія світового масштабу, якою вже займається Гаазький суд", - додав Тігіпко.

Також він додав, що залишився в Україні і допомагає армії із закупівлею обладнання, допомагаємо теробороні з амуніцією і продуктовим забезпеченням тим, хто змушений покинути свої будинки.

"Зазначу також, що багато наших співробітників захищають Україну зі зброєю в руках. У мене кожен день по кілька сотень дзвінків - і на кожен потрібно швидко реагувати. Тому, вибачте, немає часу на розлогі коментарі. Треба займатися реальною справою. Про інше поговоримо після перемоги, яку наближаємо всі разом. Кожен на своєму місці", - підсумував бізнесмен.

Нагадаємо, російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору. Вони наносять точкові удари по цивільному населенню і критичній інфраструктурі країни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти