Ворог прийшов до відкритого терору - Данілов

5 березня 2022, 15:12
Секретар РНБО зазначив, що ключові міста стримування російського агресора на півдні та сході Харків і Маріуполь тримають оборону.
Данилов
Данилов / Reuters

Російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору. Вони наносять точкові удари по цивільному населенню і критичній інфраструктурі країни.

"Десятий день героїчного національного спротиву! Увесь сектор безпеки і оборони України дає гідну відсіч московським окупантам в усіх напрямках. Російські окупаційні війська перейшли до відкритої тактики терору, наносять путінські "точкові удари" по цивільному населенню і критичній інфраструктурі. Мета - залякати, створити паніку, зламати нашу волю до опору", - написав секретар РНБО Олексій Данілов в Facebook

За його словами, підлий і підступний ворог порушує досягнуті домовленості – блокує відкриття "зелених коридорів", не допускає гуманітарні вантажі, але при цьому робить спробу створити фальшиву картинку "радісної зустрічі" окупантів місцевими жителями. Але Данілов стверджує, що дешеві трюки російських "пропага**онів" провалилися.

Також секретар РНБО зазначив, що ключові міста стримування російського агресора на півдні і сході Харків і Маріуполь тримають оборону.

Крім того, зміцнюється ТРО, армія поповнюється свіжими резервами зі складу високомотивованих і дуже злих українців, союзники надають допомогу, населення довіряє і підтримує свого президента.

Нагадаємо, в Одеській області очікується висадка морського десанту російських окупантів. Влада регіону закликає рибалок і власників плавзасобів не пересуватися біля берегів Одещини, щоб не наражати себе на небезпеку потрапити під можливий вогонь і мінні загородження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти