Поразка - єдиний варіант для Путіна, він не зможе перемогти Україну у війні - Кулеба

10 січня 2023, 13:37
Глава Кремля Путін замість того, щоб прийняти свою поразку, кидає на поле бою людей і ресурси, щоб спробувати перемогти будь-якою ціною, сказав Дмитро Кулеба.
Кулеба, Путін
Путін намагається перемогти за всяку ціну, але він програє - Кулеба / УНІАН

У директора країни-агресора Росії Володимира Путіна залишилося не так багато варіантів на полі бою. Кращий вихід для нього - прийняття своєї поразки. Однак диктатор не хоче дивитися правді в очі і кидає людей і ресурси для досягнення перемоги будь-якою ціною. Але у нього нічого не вийде. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

В інтерв'ю National Public Radio він розповів про те, що єдиним варіантом для Путіна є поразка. Але кремлівський диктатор не хоче з цим погоджуватися.

"Якщо я зараз дивлюся на поле бою і на ситуацію, я думаю, що у Путіна не дуже багато варіантів. Насправді, я думаю, у нього є лише один варіант, але він не хоче його приймати. І цей варіант - програш війни", - зазначив дипломат.

За його словами, вся складність і трагедія ситуації полягає в тому, що Путін не хоче дивитися правді в очі і намагається перемогти будь-якою ціною. Але йому не вдасться перемогти Україну у війні.

"Замість цього він кидає в бій все більше ресурсів і, головне, людських ресурсів, намагаючись перемогти будь-якою ціною. Але цього не станеться. Він не виграє", - підкреслив Дмитро Кулеба.

Війна Росії проти України

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов раніше заявив, що ЗСУ в березні розпочнуть масштабний наступ для повернення своїх територій в межах 1991 року.

Окупант Росія остаточно зазнає поразки у війні.

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що окупаційна армія Росії може піти в новий наступ на Україну із застосуванням резерву в 200 тисяч військових. Як вважає Арестович, окупанти, швидше за все, кинуть всі свої сили на захоплення Донецької та Луганської областей.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прогнозує, що 2023 рік стане роком наступу армії України. Атакуючу міць українських військ посилить військова техніка Заходу - БМП Bradley, Marder, бронетранспортери Bastion, бронемашини AMX-10 RC і ЗРК Patriot. Наступним етапом, на думку Данілова, буде справедливість і відплата.

Дивіться відео ТСН - війська РФ порушили фейкове "перемир'я" Путіна

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти