Новинський "по дружбі" вніс 30 мільйонів застави за Труханова: нардеп повідомив деталі

24 листопада 2021, 16:16оновлено 30 листопада 2021, 15:25
Нардеп Вадим Новинський пояснив свій вчинок.
Труханов, Новинський
За мера Одеси внесли 30 мільйонів гривень застави / УНІАН

За мера Одеси Геннадій Труханов увечері 23 листопада внесли 30 мільйонів гривень застави, призначених йому в якості запобіжного заходу вищим Антикорупційним судом.

Як виявилося, відповідну суму вніс народний депутат Вадим Новинський. За словами нардепа, у них "давня історія дружби", пише "УП".

читайте такожВенедиктова заявила, що проти Порошенка відкрито багато кримінальних справ"Це я вніс заставу. Коли в суді було озвучено рішення про запобіжний захід, я подзвонив по телефону і запропонував Геннадію Леонідовичу свої послуги. Він не відмовився. Я з 2014-го завжди намагаюся допомагати в таких ситуаціях і справах, в яких мені здається, є домішки політичного переслідування... З Трухановим у нас давня історія дружби, ми разом були ще в Раді 7 скликання. Тому у мене мотивація тільки дружня", - пояснив свій вчинок нардеп.

відео дня

"Справа Труханова"

Мера Одеси разом з іншими 15 фігурантами підозрюють у створенні злочинної організації, яка фактично контролювала міську владу і діяла в декількох напрямках: передача земель під забудову пов'язаним забудовникам; незаконна приватизація; розкрадання бюджетних коштів.

17 листопада колегія суддів апеляційної палати Вищого антикорупційного суду залишила заставу для мера Одеси Геннадія Труханова у справі НАБУ такою, як визначив слідчий суддя ВАКС - 30 мільйонів гривень. Кошти він повинен був перерахувати протягом 5 робочих днів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти