Нардепа Третьякову відсторонили від засідань Ради за цинізм щодо смерті Полякова

8 жовтня 2021, 13:36
Як розповів журналістам голова фракції Слуга народу Давид Арахамія, нардепи підписали лист до регламентного комітету. І Третьякову відсторонили.
Третьякова
Галина Третьякова / УНІАН

Депутата з фракції "Слуга народу" (політсила президента Зеленського) та керівника парламентського комітету з питань соціальної політики Галину Третьякову тимчасово відсторонили від пленарних засідань. Про це 8 жовтня передавати журналістам голова фракції Давид Арахамія.

"Пані Третьякова дозволила собі дуже необережні висловлювання і я з самого початку вибачився перед усіма своїми колегами і перед виборцями за такі висловлювання. Пані Третьякова покинула зал і ми сьогодні підписали від усієї фракції лист до регламентного комітету, щоб вони це розглянули і відсторонили її на п'ять днів від пленарних засідань", – розповів він.

Скандал почався після того, як Третьякова, коментуючи раптову смерть нардепа від групи "За майбутнє" Антона Полякова, написала у фракційному чаті в Telegram − "одним ворогом менше".

відео дня

читайте такожУ Києві раптово помер Антон Поляков: всі подробиці смерті нардепа

Нагадаємо, про смерть Полякова стало відомо в ніч на 8 жовтня. Поліція Києва повідомила, що депутату стало погано в таксі. І він помер прямо на задньому сидінні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "Природна смерть".

За попередніми даними, розтин показав, що причиною смерті 33-річного Полякова стала гостра коронарна недостатність. У прокуратурі зазначили, що нардеп знепритомнів у таксі.

Народним депутатом поляків став у 2019 році, як одномандатник від Партії "Слуга народу" по 206-му виборчому округу. Тим не менш, його і Анну Скороход зі скандалом виключили з фракції СН в листопаді 2019-го

З 30 червня 2020 року Поляков входив до депутатської групи "За майбутнє".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти